Connect with us

Emisiuni

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dornici să-și ia revanșa în seara asta, la Chefi la cuțite

După 5 amulete câștigate de Cătălin Scărlătescu: ”E o frustrare foarte mare!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Lupta pentru amulete în noul sezon Chefi la cuțite este mai aprinsă ca oricând. După 5 confruntări câștigate de Cătălin Scărlătescu, ceilalți doi Chefi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se declară pregătiți să-și ia revanșa în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

 

Întrecerea este cu atât mai aprigă cu cât jocul pentru amuletă din ediția anterioară a emisiunii a stârnit un război între jurați. ”Voi depăși situația când consider eu de cuviință”, a punctat Sorin Bontea. ”E o frustrare foarte mare. Și eu, și Bontea avem, de departe, din punct de vedere tehnic, cele mai bune farfurii și nu câștigăm”, a declarat Florin Dumitrescu.

Lupta nu va fi ușoară, întrucât provocarea lansată de Gina Pistol va fi una care va cere precizie, înainte de toate. Iar amuleta pusă în joc este una cu greutate. ”Cam pierzi proba la amuleta asta, dacă e folosită împotriva ta”, a comentat Sorin Bontea. Situația va fi complicată și în privința jurizării, degustătorul invitat dovedindu-se mai dificil decât se așteaptă Chefii: Nea Mărin este cel care va decide câștigătorul în această seară. Cât despre Chef-ul care ocupă al patrulea banc de lucru, acesta este finalistul sezonului 2 din echipa lui Sorin Bontea, Alex Bălan. ”Mă bucur că a progresat și abia aștept să gătesc alături de el”, a declarat Chef Bontea.

De partea cealaltă, ringul preselecțiilor aduce preparate surprinzătoare și povești impresionante. Dintr-o adolescentă rămasă pe străzi, după ce și-a pierdut mama, iar tatăl a abandonat-o, Cătălina Ioniță a ajuns un bucătar cu experiență în restaurante din străinătate. Revenită în țară, a decis să-și continue aici cariera culinară, iar dorința de a-i impresiona pe Chefi face parte din acest parcurs. ”Nu-mi cunosc părinții, mama mea s-a sinucis când eram foarte mică și tatăl m-a abandonat. Am dormit și în parc, și în scări de bloc. Îmi era frică, fiind o fată singură, pe străzi. Am cerut ceva de muncit aproape din ușă-n ușă”, a dezvăluit Cătălina.

Întreaga ei poveste tulburătoare și verdictul primit din partea juraților, dar și decizia lui Nea Mărin la jocul de amuletă vor fi descoperite de telespectatori în ediția Chefi la cuțite din această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending