Connect with us

Emisiuni

Sorin Grindeanu vine sâmbătă la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Published

on

Foto Credit: KANAL D

“Este Ordonanța 13 cea mai mare greșeală din cariera dvs. politică?”, “Ați fost premierul României sau premierul lui Dragnea?”, “Vă înjură des românii în trafic?”, printre întrebările adresate invitatului emisiunii

Sorin Grindeanu, viceprim-ministru și ministrul Transporturilor și Infrastructurii vine sâmbăta aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

Timp de 6 luni a ocupat funcția de premier al României, cu susținerea lui Liviu Dragnea, cedând presiunilor șefului de partid la acea vreme și semnând controversata Ordonanță 13, care a scos în stradă sute de mii de români.

De asemenea, Sorin Grindeanu este primul premier demis prin moțiune de cenzură de propriul partid, fiind apoi exclus din Partidul Social Democrat. În anul 2020 a revenit în rândul PSD, iar în prezent este  prim-vicepreședinte al acestui partid.

 “Ce caută Sorin Grindeanu în politică?”, “Este Ordonanța 13 cea mai mare greșeală din cariera dvs. politică?”, “Ați fost premierul României sau premierul lui Dragnea?”, ”Vă poate arunca Marcel Ciolacu din barcă?”, “Va înjură des românii în trafic?”, “A imbărbătat-o Traian Băsescu pe soția dvs.?”, “De câte ori ați ales prost?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Sorin Grindeanu în ediția de sâmbătă a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending