Sorin Oancea vrea să-şi vândă acţiunile de la Antena 3, dar Intact nu le cumpără - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Sorin Oancea vrea să-şi vândă acţiunile de la Antena 3, dar Intact nu le cumpără

Published

on

Sorin Oancea a declarat, joi, în şedinţa CNA, că deţine  în continuare 25% din acţiunile televiziunii Antena 3 deoarece acţionarii majoritari ai trustului Intact nu i-au dat niciun răspuns la oferta acestuia de vânzare făcută anul trecut.

Sorin Oancea a fost prezent joi la CNA în postura de director general al televiziunii B1 TV, unde deţine şi 50% din acţiuni. La CNA a fost prezent şi omul de afaceri Bobby Păunescu, care, împreună cu familia sa, deţine restul de 50% din acţiunile B1 TV. Ei au solicitat şi obţinut joi de la CNA prelungirea cu nouă ani a licenţei audiovizuale prin satelit a televiziunii B1 TV.

“Sunt onorată de prezenţa dumneavoastră şi a domnului Păunescu”, a spus Narcisa Iorga. “CNA, ca instituţie, este foarte blamată de celălalt copil al dumneavoastră, Antena 3. Din perspectiva asta aş vrea să îmi promiteţi că, din noua postură, acţionar la B1, veţi avea o atitudine diferită faţă de atitudinea pe care aţi avut-o la Antena 3.”, i s-a adresat Narcisa Iorga lui Sorin Oancea. Ea a precizat că, recent, CNA a invitat conducerea Antena 3 la sediul Consiliului, însă la întâlnirea cu membrii CNA au fost trimişi avocaţii televiziunii.

Totodată, memnbrul CNA a spus că, pe 7 aprilie, a fost depus la Consiliu statutul societăţii Antena 3 SA, din care reiese că preşedintele Consiliului de Administraţie al Antena 3 este încă Sorin Oancea. Astfel, Oancea a spus că nu mai este preşedintele CA al Antena 3, însă deţine în continuare 25% din acţiunile societăţii Antena 3 SA, care operează licenţa Antena 3.

“Eu mi-am dat demisia oficial începând de la mijlocul lunii noiembrie (2010, n.r.). Am trimis înştiinţările celorlalţi acţionari. Nu mai sunt preşedinte al CA, dar acţionar sunt încă. Mi-am exprimat intenţia de a-mi vinde acţiunile, însă ceilalţi acţionari (familia Voiculescu, n.r.) nu şi-au exprimat intenţia ca să mi le cumpere.”, a explicat Sorin Oancea.

El a explicat pentru presă că a făcut oferta de vânzare a acţiunilor sale de la Antena 3 în vara anului trecut. “Am făcut oferta de vânzare astă vară, în momentul în care s-a făcut schimbarea de conducere la Antena 3. Nu mi-au răspuns în niciun fel.”, a spus Sorin Oancea, precizând că în prezent se preocupă doar de televiziunea B1. “De Antena 3 nu mai pot să mă preocup pentru că nu mai am niciun fel de acces la informaţii sau decizii de acolo.”, a mai spus fostul director general al televiziunii de ştiri Antena 3.

 

Sorin Oancea deţine şi funcţia de director general al societăţii B1 TV Channel SRL, având un mandat de patru ani. Mandatul lui Sorin Oancea la B1 TV a început în data de 12 noiembrie 2010 şi va expira în 11 noiembrie 2014, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

 

Sursa: Mediafax

Foto Credit: bloguldemedia.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending