Connect with us

EVENTS

Sorin Oprescu a exersat aprinderea luminilor de Crăciun în studioul Europa FM

Published

on

Joi, 27 noiembrie, Primarul General al Capitalei a fost invitat la Europa FM. În cadrul emisiunii “Interviurile Europa FM”, Anca Grădinaru a discutat cu Primarul General al Capitalei despre şantierele deschise în București, despre capacitatea municipalității de a le asigura bucureștenilor apă caldă şi căldură, în această iarnă, dar şi despre evenimentele organizate în Capitală de sărbători.

“Toată viaţa am avut responsabilităţi, nu am umblat după funcţii”, a spus primarul Oprescu. El a garantat că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură în aceasta iarnă, însă nu a putut garanta nimic în privinţa preţului pe care îl vor plăti aceştia pentru utilităţi.

De asemenea, Sorin Oprescu a vorbit şi despre transformarea RADET în societate comercială şi despre măsurile care vor fi luate pentru a obţine gigacaloria la un preţ mai mic. Conform acestuia, investiţiile sunt cheia succesului.

În privinţa şantierelor deschise în Bucureşti, primarul a spus că “fără sacrificii nu pot să termin peste noapte lucrurile astea. De 18 ani se tot spune că se vor face aceste lucrări şi uite că se fac”.

Pista de biciclişti de pe Calea Victorie a fost o altă problemă ridicată de Anca Grădinaru. Primarul a dat asigurări că pista se va extinde, iar cele vechi vor fi refăcute. Sorin Oprescu a spus că va rezolva şi problema parcărilor din Capitală, a dat asigurări că nu vor fi probleme cu deszăpezirile în această iarnă şi a promis că va face autostrada suspendată, dar nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest subiect.

“E o poveste, o telenovelă. Nu vă mai spun nimic că trag a rău. Numai nebunii spun ce au de gând să facă.”, a spus Primarul General al Capitalei.

Şi pentru că sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar în capitale precum Viena, Paris sau Berlin s-au aprins deja luminiţele, Sorin Oprescu a spus că sâmbătă, 29 noiembrie, la ora 18:00, Bucureştiul se va lumina şi el. De asemenea, el a promis un târg de Crăciun, la fel de frumos ca şi în alte capitale europene.

“Sunt fericit când îi văd zâmbind pe bucureşteni”, a spus Oprescu. În privinţa Revelionului, primarul a dat asigurări că “va fi organizat şi în acest an în Piaţa Constituţiei, cu actori şi cântăreţi români, care sunt pe gustul şi celor tineri şi celor mai în vârstă”. Bugetul pentru Revelion se ridică la 800.000 de lei.

Şi pentru că până sâmbătă nu mai este mult, Primarul General al Capitalei a exersat aprinderea luminilor de Crăciun în studioul Europa FM.

“Vă mulţumesc frumos! Sunteţi mişto rău de tot!”, le-a spus el celor prezenţi în studio.

Foto credit: Europa FM

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending