Connect with us

A-Z NEWS

Sorin Oprescu face glume în ''Deşteptarea'' de la Europa FM

Published

on

Reclame

Ca în fiecare dimineaţă, Monica Anghel şi Bogdan Miu, cei doi matinali din „Deşteptarea” de la Europa FM au dezbătut un subiect de actualitate pentru români. Cum stăm cu deszăpezirea. Pentru a afla cum stau lucrurile, direct de la autorităţi, Monica şi Bogdan au stat de vorbă în direct prin telefon cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Azi noapte m-am plimbat in tot orasul, iar astăzi de dimineaţă am prezentat în Comandamentul Zăpezii observaţiile mele, ce s-a constatat şi am stabilit planul de bătaie pentru ziua de azi. Pot spune ca stăm destul de bine. Toate drumurile care ies din oraş sunt curăţate. Singura problemă este sectorul 5, în care din cauza faptului că acolo nu există un operator de curăţenie, ADP-ul este uneori depăşit de situaţie. I-am sprijinit zilele acestea pentru ca principalele artere să fie deszăpezite şi transportul în comun să funcţioneze normal.

În sectorul 4, operaţiunile au decurs excelent, îi felicit, în sectorul 1 am observat o diminuare a dorinţei pentru rezolvarea eficientă a acestei situaţii, în 3 au existat câteva neglijenţe, dar mă bucur să constat un interes general crescut pentru curăţarea de zăpadă a oraşului”, a explicat Sorin Oprescu.

Monica Anghel i-a făcut Primarului General o propunere inedită pentru a-i stimula pe cei care deszăpezesc să iasă pe străzi şi anume să o aducă pe Alina Plugaru în costum de baie şi să o plimbe prin Bucureşti. Cei doi matinali au fost însă surprinşi de răspunsul edilului.”Vă mărturisesc sincer că am făcut deja această propunere drumarile. Ei mi-au răspuns că acceptă, cu singura condiţie ca înainte să repetăm în cabinetul meu. Vă daţi seama cum ar fi izbucnit presa dacă făceam asta”, a povestit amuzat Oprescu.

Primarul Capitalei a încheiat intervenţia lui la Europa FM mulţumindu-le oamenilor. „Le mulţumesc bucureştenilor pentru cum au ales să reacţioneze. Comparativ cu ninsoarea din decembrie, nu am mai avut 1 milion de maşini mergând prin oraş şi îngreunând deplasarea utilajelor de deszăpezit”, a spus Sorin Oprescu.


Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending