Connect with us

A-Z NEWS

SOV si Liviu Luca revin oficial in actionariatul Realitatea Media

Published

on

Offshore-ul cipriot Elbahold, atribuit lui Sorin Ovidiu Vantu şi Liviu Luca, a reintrat în acţionariatul companiei PSV Company – unul dintre acţionarii Realitatea Media, compania ce operează Realitatea TV – începând din 30 ianuarie, potrivit ultimelor date de la Registrul Comerţului.

Elbahold se afla în centrul dosarului de delapidare şi spălare de bani în care S.O. Vantu şi Liviu luca au fost trimişi, recent, în judecată, scrie HotNews.

Potrivit datelor actuale de la Registrul Comerţului, Elbahold Limited figurează cu o cotă de participare de 54,42% în acţionariatul PSV Company, în timp ce compania Strategies Research Investments nu mai apare deloc. PSV Company deţine o cotă de participare de 7,55% în Realitatea Media, unde asociat majoritar este Strategies Research Investments, cu 86,51%.

Potrivit celor mai noi date disponibile pe site-ul CNA, cu privire la proprietarii posturilor radio-tv din România, la PSV Company figurează în continuare, ca acţionar majoritar, compania Strategies Research Investments SRL, cu 54,42%, în timp ce Elbahold nu figurează deloc.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending