,,Spartanul,, Mazare, Grasu XXL, Internullo si Mahony dau startul unei petreceri-maraton la Castel! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

,,Spartanul,, Mazare, Grasu XXL, Internullo si Mahony dau startul unei petreceri-maraton la Castel!

Published

on

Unul dintre artistii de baza al hip-hop-ului romanesc, Grasu XXL, este cunoscut publicului de mai bine de un deceniu, acesta mentinandu-si prezenta in topurile radiourilor si in playlisturile cluburilor. Artistul va concerta live joi noapte si pentru fanii sai aflati pe litoral, in Princess Summer Club din Mamaia.

Vineri seara, clubul ,,va defila,, cu ajutorul unui car alegoric, care va face parte dintr-o parada, in cel mai pur stil Brazilian. La initiativa primarului Radu Mazare, care o va conduce, imbracat in costum de spartan si insotit de o garda de 10 ,,luptatoare,,, carul alegoric Princess Club, alaturi de alte 10 asemenea vehicole, va face spectacol cu ajutorul echipelor de dansatori, muzica, lumini si contact interactiv cu publicul.

Si pentru ca nimeni nu doarme prea mult la mare, in locatia Castel-Mamaia distractia continua sambata de la 10 dimineata cu o petrecere la piscina, care se va intinde pana duminica noapte, cu un adevarat marathon al DJ-ilor autohtoni sau invitati de peste hotare. Sambata la pupitru se vor desfasura Rosario Internullo, Mahony, Alex&Mirecea Badescu, DJ Tarkan sau Razaar, iar duminica se vor succeda ,,la platane,, Neverdogs, Melo-Manos, Byby si din nou Internullo si Mahony.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending