Speak și Vlad Drăgulin realizează emisiunea Îs geană pi tini pentru site-ul a1.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Industria online

Speak și Vlad Drăgulin realizează emisiunea Îs geană pi tini pentru site-ul a1.ro

Published

on

            Luni, 9 noiembrie, site-ul a1.ro lansează primul proiect exclusiv online – emisiunea Îs geană pi tini, realizată și prezentată de Speak și Vlad Drăgulin, două nume foarte cunoscute în online-ul românesc. Cei doi vor lua la analizat în fiecare săptămână insta story-urile sau postările vedetelor de la noi și din străinătate și vor comenta pe baza content-ului oferit de aceștia.

 

În discuțiile lor vor interveni și câțiva “prieteni” ai lui Vlad Drăgulin, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram. „Am tot spus că în online mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs giană pi tini a venit în mod natural. Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv. Așadar, noi vă așteptăm în fiecare luni, pe a1.ro, a povestit Speak.

„Îs Geană Pi Tini” pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit Vlad Drăgulin.

 

             Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play. De câteva zile, Speak a început filmările pentru un proiect special de online în culisele emisiunii Chefi la cuțite, proiect ce urmează a fi postat odată cu lansarea sezonului 9 de primăvară al cooking show-ului de la Antena 1.

 

Primul episod Îs Geană Pi Tini poate fi urmărit aici: https://a1.ro/is-geana-pi-tini/video/is-geana-pi-tini-episodul-1-id1036704.html

Advertisement

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending