Connect with us

Seriale

Special de Crăciun: Fierbințenii au pregătit cele mai surprinzătoare idei și tradiții inventate peste noapte!

Avatar

Published

on

Joi, de la 20:30, Crăciunul se sărbătorește în Las Fiebinți alături de îndrăgitele personaje ale serialului de comedie. Nepotul lui Nicu Rață, în vârstă de 10 ani, va veni să vadă cum se petrec sărbătorile de iarnă la țară și întreaga poveste a episodului de săptămâna aceasta va fi surprinsă din perspectiva copilului.

 

Celentano și Firicel vor să înființeze brigade antițurțuri și să-și salveze vecinii de posibile accidente, iar Ardiles vrea să învie spiritul colindului cu ajutorul lui Bobiță, căruia îi propune o afacere profitabilă. Lucrurile nu se schimbă foarte mult pentru săteni, deoarece acest Crăciunul va fi un prilej foarte bun pentru o nouă campanie electorală. Vasile va amenaja o iesle cu statuete costumate, pe post de fundal pentru poze cu alegătorii, iar Dalida va împărți celor nevoiași cozonaci și material electorale. Toate ca toate, dar sătenii nu se vor înghesui la urat și la făcut poze din cauza unei alarme false cu bombă.

las-fierbinti-2

 

Dincolo de aceste întâmplări, toate momentele vor fi încălzite de compunerea copilului, pe care o are temă pentru vacanță. Concluzia micuțului va fi că oamenii sunt veseli în Fierbinți, iubirea unchiului său este necondiționată și cel mai bun lucru este acela că nimeni nu se supără dacă ceva se murdărește pentru că… totul este deja murdar.

Săptămâna aceasta, joi, de la 20:30, românii se vor distra și vor trăi împreună cu fierbințenii o seară plină de umor și voie bună, într-un episod special Las Fierbinți.

 

Foto Credit: PRO TV

Interviu Exclusiv – IULIAN COMĂNESCU: După câteva sezoane în care a testat diferite formate, Antena 1 pare să devină un challenger tot mai serios la PRO TV 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending