Connect with us
Avatar

Published

on

Patru echipe, patru antrenori, 16 concurenți și 16 momente formidabile prezentate pe 1 decembrie, de la 20:30, în cel de-al treilea live Vocea României!

Repetițiile sunt în toi, iar Tudor, Smiley, Lori și Despot sunt extrem de încântați de componența echipelor lor în acest moment și au foarte mare încredere că vineri vor cuceri publicul cu alegerile făcute și cu momentele pe care le vor prezenta în show.

 

”Am o echipă extrem de echilibrată. Toți sunt excelenți. Dar în același timp foarte diferiți, ceea ce face misiunea mea foarte grea, pentru că pentru fiecare concurent care ar merge mai departe  strategia ar trebui să fie total diferită. Am concurenți cu textură extraordinară în voce, cum ar fi Ștefan, în același timp, am concurenți cu un ambitus absolut spectaculos, cum ar fi Jane. Am o voce curată, cristalină, care taie ca un laser, în persoana Mariei, și am o voce masculină senzațională, Laurențiu, care are și ambitus, are și niște joase foarte calde și intime aproape și care are un palier extrem generos de cântat. Cred că e o echipă aproape cât o finală, ei toți sunt foarte buni și vor avea finala lor în cadrul echipei mele, ceea ce mă bucură.”, a spus Tudor despre echipa lui.

 

 

”Mă bucur foarte tare că am avut inspirația să mă întorc la audițiile pe nevăzute la acești patru concurenți care sunt acum în echipa mea: Ana, Amir, Octavian și Paul. Toți au un potențial uriaș și cântă întotdeauna ca și cum ar cânta ultima oară, cu poftă, cu dorință, din tot sufletul. Cred că echipa mea poate să susțină în momentul ăsta singură un spectacol. Sunt patru concurenți foarte variați ca voci, ca simțire, ca muzică, iar pe 1 decembrie veți asista la un spectacol pe cinste. Sper ca oamenii să-i voteze românește, pentru că toți știu să românească.”, a declarat Smiley despre echipa lui înainte de cel de-al treilea live Vocea României.

 

 

”Team Lori se prezintă vinerea asta cu patru fete, în sfârșit girl power este în acțiune! Am patru fete talentate, frumoase, sexi, cu voci extraordinare, și cred că momentul nostru va fi unul la înălțime. Zsuzsana este copilul rebel, este timbrul unic, special, este acea voce pe care o întâlnești o singură dată în viață. Amalia este un bulgăre de energie, blonda atomică, Adriana este îngerul nostru, este cea mai pură și cea mai sensibilă voce, iar Diana este cea care se duce și cucerește cu fiecare sunet pe care-l scoate și cu fiecare privire. Așa că, nu uitați, vineri aveți toate motivele să votați team Lori!.”, a spus Loredana, încântată de echipa ei.

 

Și Despot s-a apropiat foarte mult de concurenții din echipa lui, lucrează foarte bine împreună, și a declarat despre ei: ” Am în echipă patru muschetari cu voci uriașe, patru artiști care acceptă orice provocare și care sunt gata în orice moment să urce pe scenă și să cucerească publicul. Aproape că nu mai suntem o echipă cu un antrenor, ci o gașcă de prieteni, în care autoritatea este impusă de experiență și de vârstă. Din fericire, tot eu sunt acela care le posedă pe ambele, însă concurenții din echipa Despot vin de fiecare dată cu interpretările originale și cu dorința de a face spectacol. Mi-ar plăcea tare mult ca toți cei de acasă să-i cunoască pe Andrada, Andreea, Mano și Robert așa cum îi știu eu, să fie alături de ei și să-i voteze vinerea aceasta.”.

 

 

Vineri, 1 decembrie, de la 20:30, ne bucurăm de un spectacol unic în cel de-al treilea live Vocea României!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending