Connect with us

Emisiuni

SPECIAL “Te cunosc de undeva!” a pregătit o mega-petrecere de 1 Decembrie

Redactia Radar de Media

Published

on

Pentru Ziua României, “Te cunosc de undeva!” a pregătit o ediție specială, luni, 1 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. O mega petrecere aplaudată din plin și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Lora va face show imitându-l pe J. Balvin, artistul columbian pe care îl cunoaște personal și în deschiderea concertului căruia a și cântat, iar Anda Adam îi va scoate pe toți la joc, transformată fiind într-un oltean foarte popular, Constantin Enceanu. Jorge va fi un canadian “frumușel, dar cam șleampăt”, Nasri Atweh, de la trupa Magic!, iar CRBL se transformă într-un doctor în muzică și dans, Dr.Alban.

Andrei Te cunosc de undeva

Rona Hartner va trebui să fie “sexy la chip și copilăroasă la corp” precum Andreea Bălan, pe care va trebui să o imite.  Impresionată de prestația artistică a Ronei, Andreea vine pe scenă alături de ea, ca să danseze împreună pe ritmurile piesei “Moșule, ce tânăr ești!”. La rândul ei, Rona Hartner va fi imitată de… Florin Ristei, care va încerca să redea inclusiv “privirea de vulpe șireată a Ronei”.

După ce l-a chinuit trei sezoane cu tot felul de personaje greu de interpretat, de data aceasta ruleta îl răsplătește pe Pepe cu un personaj pe placul său: Alejandro Sanz. Cu această ocazie, Pepe va cânta melodia vieții sale, “Corazon Partio”. Nu în ultimul rând, Maria Buză se va transforma în frumoasa Belinda Carlisle, ca să interpreteze piesa “La Luna”. Pentru că în acea zi Maria nici nu putea vorbi, din cauza unei răceli puternice, a fost nevoie de ajutorul celor de la Ambulanță, care i-au făcut injecții, pentru ca să poată urca pe scenă.

Te cunosc de undeva - Maria Buza

Și tot luni, în ediția specială de 1 decembrie a transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu vor ieși pentru o seară din “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ca să se transforme în Robbie Williams, Dean Martin și Frank Sinatra.

Frank Sinatra, Robbie Williams și Dean Martin, toți trei pe aceeași scenă, cu glasurile noastre. Cred că am spus tot ca să vă fac să zâmbiți și să vă uitați la ediția Te cunosc de undeva! din 1 decembrie. N-am avut emoții, mie îmi place mult să cânt și cred că dacă nu aș fi ales cariera de bucătar, cu siguranță mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț”, a spus Sorin Bontea. chefii hk la te cunosc de undeva

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 1 decembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Foto Credit: Antena 1

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending