Connect with us

Sport

Spectacol ecvestru în direct la TVR 2

Published

on

Foto credit: TVR

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole se vede la Televiziunea Romana, duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, când cei mai buni sportivi vor concura pentru medalii în finalele seniorilor

Sportivi din 9 ţări (Bulgaria, Grecia, Turcia, Albania, Croaţia, Serbia, Macedonia de Nord, Cipru şi România) împreună cu 200 de cai concurează la ediţia 2022 a Campionatelor Balcanice.

România este prezentă la această ediție cu echipe complete la toate categoriile: copii, juniori, tineret, seniori și amazoane.

Balcaniada de Sărituri peste Obstacole se vede la TVR 2, duminică, 11 septembrie, de la ora 17:00, când cei mai buni sportivi vor concura pentru medalii în finalele seniorilor la sărituri peste obstacole.

De la competiţia organizată la baza Vectra din Snagov, va fi transmisă finala seniorilor (individual) în care s-au înscris 32 de cupluri cal-călăreţ din şapte ţări. Evoluţiile sportivilor vor fi comentate de Monica Bucur.

Pentru România vor concura: Constantin Cojocariu cu Huracan, Damian Cojocariu cu Lancor, Vlad Cocioba cu Mc Enroe vn Het Roelhof, Ştefan Lateş cu Conrad G., Daniel Bucur cu Horse Gym’s Landino, Ionel Bucur cu Cassius S, Ionuţ Ursache cu Spacehopper şi Gyula Zarug cu Confidence.

„Aştept cu emoţie şi bucurie această competiţie, la care participă cei mai buni cai şi călăreţi din Balcani.

Televiziunea Română va transmite o singură probă de la această ediţie a Campionatelor Balcanice, cea mai dificilă şi în acelaşi timp cea mai spectaculoasă: finala îndividuală masculină, în care se vor califica, după 3 etape, cei mai buni dintre cei buni.

Va fi un parcurs dificil pentru cuplurile cal-călăreţ, spectaculos pentru spectatori şi telespectatori, un regal hipic în care graţia, eleganţa şi forţa cailor se vor îmbina perfect cu măiestria, abilităţile şi valoarea călareţilor”, a spus Monica Bucur.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending