Connect with us

Emisiuni

Spectacolul căutării continuă la Antena 1! Noi voci extraordinare i-au captivat pe juraţii „X Factor” în cea de-a treia ediţie a super show-ului

Published

on

Printre emoţii puternice şi chiar lacrimi de bucurie sau de tristeţe, noi concurenţi au păşit promiţător aseară pe scena „X Factor”, în speranţa că prestaţia lor îi va cuceri pe cei trei juraţi – diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică. Cea de-a treia ediţie din acest sezon a avut o mulţime de momente inedite, vesele sau de-a dreptul hilare, spre amuzamentul publicului şi al telespectatorilor.

Vocile extraordinare, dar şi momentele amuzante, împletite cu poveştile emoţionante de viaţă şi potenţate de replicile savuroase ale juriului au făcut şi aseară deliciul telespectatorilor la „X Factor”. Andrei Fanfuri a deschis seara „X Factor” cu un moment energic, inspirat de o legendă a muzicii internaţionale – Michael Jackson. Totuşi, pentru concurs, Andrei şi-a ales o melodie din repertoriul lui Bruno Mars, cu care însă nu i-a convins pe juraţi. „Îmi place apariţia matale, dar nu la << X Factor>>”, i-a mărturisit tânărului rock-starul Bănică.

Diana Brescan a reuşit să bage zâzanie între juraţi. Tânăra de 18 ani, sosită tocmai de la Chişinău şi-a ales o piesă din repertoriul Oanei Sârbu, moment în care rock-starul Bănică a vrut să îi facă o surpriză bunei sale prietene: „Dacă nu îţi sporesc emoţiile, am să o sun acum pe Oana, să te asculte şi ea!” Bineînţeles, colegul său de juriu, Horia, pus pe şotii, şi-a pregătit şi el telefonul, ca în cazul în care Oana nu va răspunde, să încerce şi el să o sune. Spre sfârşitul reprezentaţiei tinerei, artista a răspuns felicitând-o pe Diana, însă apelului lui Horia Brenciu.  „Oana Sârbu a pus mâna pe telefon şi a văzut că o sunaseră în acelaşi timp şi Brenciu şi Bănică. Trebuie să fi fost cea mai fericită femeie de pe pământ. Dar ce a ales ea? M-a ales pe mine!”, a povestit râzând showmanul Brenciu.  Diana a primit trei de <<Da>> şi merge mai departe.

Cu următoarea concurentă, lucrurile nu au stat la fel. Amelia Vereş din Cluj Napoca nu i-a convins pe juraţi: „Pentru prima venire pe scenă, cred că ai câştigat notorietate”, i-a spus showmanul Brenciu, în timp ce rock-starul Bănică a continuat: „Nu există notă pentru prestaţia ta”.

Alexandru Vlăducu Spiridon nu a închis un ochi înainte de a se prezenta în faţa juraţilor. Tânărul are un vis, vrea să ajungă la Rio de Janeiro, are şase cărţi scrise, dar nu le-a lansat pentru că aşteaptă să devină cunoscut întâi. Din păcate, visul lui nu s-a împlinit aseară la „X Factor”. La finalul reprezentaţiei sale i-a oferit Deliei, pe care a mărturisit că o iubeşte foarte tare, buchetul de mireasă folosit pentru momentul său, iar artista a dus mai departe tradiţia românească şi l-a aruncat fetelor în sală.

Pe Sergiu Vonvea, concurentul de 18 ani, din Arad l-au îndrăgit din prima. Din cauza părului i se spunea Elvis în şcoala generală, iar acesta a fost chiar motivul pentru care Sergiu l-a descoperit pe marele artist şi a îndrăgit stilul rock’n’roll. Ştefan Bănică şi-a amintit că îl cunoaşte, în urmă cu câteva luni Sergiu trimitându-i juratului „X Factor” o melodie de-a sa, pe care acesta a distribuit-o pe contul său pe facebook. Despre prestaţia sa în concurs, rock-starul i-a spus „ Tu nu ştii ce zace în tine! Eşti primul care cântă rock’n’roll aproape de adevăr”.

Vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment la „X Factor”, aşa că în faţa celor trei juraţi şi-au făcut apariţia de la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe. Printre aceştia şi Nicuşor Ion Chiriţă, fostul coleg de trupă al lui Gil Dobrică în formaţia Dacii, din Craiova. Fost impresar, domnul Nicuşor a organizat unele dintre cele mai mari spectacole din inima Olteniei, iar rock-starul Bănică a fost de multe ori invitat special al acestora. Din păcate, domnul Nicuşor nu a fost ieri pentru „X Factor”

Octavian Broşteanu a reuşit, la doar 15 ani, să transmită o emoţie extraordinară: „Cânţi  << Love of my life>>, deşi n-ai trăit-o, dar pe mine m-ai făcut să o trăiesc şi ai fost foarte bun, băi băiatule! Eşti primul care m-a emoţionat fără să aibă vreo poveste anume. Te felicit din toată inima mea”, i-a mărturisit Bănică, iar Brenciu a continuat: „Foarte rar mi-a fost dat să aud o voce atât de cristalină, clară şi curată la doar 15 ani!” Trei de <<da> a fost verdictul cu care Octavian a părăsit aseară scena de la „X Factor”.

            Înainte de sosirea următorului concurent, diva Delia a avut parte de o surpriză pe cinste: „În momentul în care am auzit că nu ştii cine îţi pune flori în bancă… fetiţă, eu sunt cel care pune flori în bancă!”, i-a mărturisit Ştefan Deliei, oferindu-i un buchet de trandafiri albi.

 Despre colega sa de juriu, rock-starul are doar cuvinte frumoase: „Delia e o tipă foarte mişto, foarte deschisă şi pozitivă, a povestit juratul „X Factor”. Delia a fost impresionata de gest, iar showmanul Brenciu î nu s-a lăsat mai prejos: „Eu ţi-am dat o piesă, mi-ar plăcea să facem împreună o piesă în toamnă!”. Propunerea s-a concretizat, în curând cei doi juraţi „X Factor” urmând să lanseze piesa „Inima nu vrea”.

Advertisement

Următorul concurent a reuşit să îl aţâţe pe showmanul Horia Brenciu. Bijutier de meserie, Nicu Larion a fost rugat de diva Delia să îi spună care dintre inele ei este cel mai bine executat. Chiar şi rock-starul Bănică l-a întrebat pe concurentul „X Factor” ce părere are despre inelul lui, dacă este original sau nu. Acesta a fost momentul în care Horia Brenciu şi-a manifestat supărarea: „Aoleu, daţi-mi şi mie un inel. Ăştia au toţi inele. Extraordinar! Mâine să-mi aduc şi eu inele, neapărat!”, a glumit showmanul de la „X Factor”. Din păcate, prestaţia concurentului nu a fost deloc convingătoare.

Povestea Ilariei Sardiello, concurenta venită în România din Italia din dragoste pentru soţul ei a stârnit amuzamentul juraţilor. A fost cucerită de un român de 22 de ani, care s-a dat drept un  neamţ de 30 de ani. Până la urmă n-au mai contat nici anii, nici naţionalitatea, Ilaria şi soţul ei având împreună doi copii minunaţi. Cu prima melodie, „Ploaia”, de la Cargo, Ilaria nu a reuşit să transmită suficient de mult. A doua însă, „Meravigliosa creatura”, a Giannei Nannini i-a cucerit definitiv: „Aiurea, pe scenă nu e Ilaria, e Gianna!”, e exclamat Brenciu. Concurenta merge mai departe cu trei de „da”.

Pentru Mădălina Radu, fostă profesoară de franceză, seara nu a fost la fel de frumoasă. Concursurile de karaoke la care a participat până acum nu au ajutat-o să meargă mai departe la „X Factor”.

Diva cabaretului, Dorina Vasilashkco, a tăiat respiraţia bărbaţilor din sală. Senzuală, cu o voce extraordinară şi o prezentă fermecătoare, Dorina l-a cucerit pe Ştefan Bănică: „Mă aşteptam să pui piciorul pe masă, nu l-ai pus şi bine ai făcut, că avem şi noi febră”, a glumit artistul, care a continuat: „O prezenţă care m-a fascinat, asta caut eu la X Factor”. Delia şi Horia au făcut imediat echipă şi au început să-l imite pe Ştefan, care i-a taxat imediat: „Boccii ăştia doi s-au aliat acolo!”. Horia i-a răspuns şi el: „Lasă să fii tu fericit, craiule!”. Tânăra merge mai departe cu trei de „da”.

Pe scena X Factor a urmat apoi un calup de muzică rap. Trupa 2 zare a reuşit să atragă atenţia doar cu treningul purtat de unul dintre concurenţi, iar soarta nu a fost mai blândă nici cu următorii doi, Fieraru Ionuţ sau Răzvan Ghiţă.

Chiar când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, în faţa lor şi-a făcut apariţia un rapper de 32 de ani din Republica Moldova. De la atitudine şi până la genul muzical adoptat, nimic nu prevestea versurile melodiei alese de Marin Creţu – mai exact descrierea procesului de „producere” şi servire a mămăligii. Horia Brenciu i-a spus imediat concurentului: „Îi dau acum un telefon lui Scărlătescu şi ii zic <<Băi, am un imn pentru emisiunea “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Ăsta trebuie să fie imnul, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, cântând <<Mămăligă>>”, a mărturisit râzând showmanul de la X Factor. Şi rock-starul Bănică  a fost plăcut surprins de reprezentaţia concurentului: „Voi, moldovenii de peste Prut aveţi acest haz specific, epic, aveţi poveşti, dar asta cu mămăliga…n-am mai auzit aşa ceva. Bravo! Original, bine de tot!”, i-a spus el.

Loredana Ionescu a atras atenţia încă de la început cu ţinuta sa. Inpirată din garderoba lui Lady Gaga, concurenta şi-a confecţionat singură costumul, însă vocea nu a fost piesa de rezistenţă a serii, aşa că aventura ei la „X Factor” s-a încheiat aseară.

Alexandra Crişan, în schimb, a stârnit rumoare la masa juriului. A venit la „X Factor” convinsă de prieteni şi se pare că locul ei chiar este pe scenă. A ales să se facă notar, un vis al tatălui său, care nu mai este în viaţă, căruia i-a şi dedicat piesa de aseară. „Măi fată, trebuie să laşi dracului hârţoagele alea, ai forţă, ai senzualitate în voce, trebuie să te apuci serios de muzică!”, i-a spus Bănică, iar Horia a completat: „De departe este cea mai bune înterpretare a piesei ăsteia, pe care am auzit-o vreodată!”.

Gică Gavrilă, în schimb, dispecerul din Iaşi care a cântat în arabă, pentru cântăreaţa Nancy Ajram, despre care spune că o iubeşte, nu a convins juriul.

Ultimii concurenţi ai serii, trupa Black and White, au plecat acasă fericiţi. Pentru tinerii din Ialomiţa, ieşirea la „X Factor” este prima în afara Sloboziei. Şi-au descoperit talentul în corul bisericii şi de atunci cântă şi încântă. „Au făcut un lucru pe care nu l-am mai auzit niciodată, de când sunt eu în concursuri; au cântat două melodii în acelaşi timp!”, a spus uluit Horia Brenciu. Tinerii au primit trei de „Da”.

Advertisement

Spectacolul căutării continuă în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1. X Factor antena 1 (c) Gabriela Arsenie X Factor Stefan Banica x factor juriu X-Factor X Factor x factor antena 1

Foto Credit: ANTENA 1

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending