Connect with us

Spectacole

Spectacolul Source of Light a facut Sensation printre cei aproape 12 000 de spectatori imbracati in alb (galerie foto)

Published

on

Un spectacol extraordinar de lumini, efecte pirotehnice si culoare intr-o mare de alb. Asa a aratat pentru o noapte, in al doilea an consecutiv, Pavilionul Central al Romexpo cu Mr. White, Sebastien Leger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID, Funkerman care au descoperit “Source of Light” si i-au conectat pe romani la lumea Sensation.

Dj-ii ProFM au fost nelipsiti la cea de a doua editie organizata in Romania a celebrului show creat in Olanda la care ProFM a fost partener media si care precede aniversarea a 20 de ani a radioului, pe 15 aprilie.

Am intrat deja in atmosfera de sarbatoare si nu oricum ci cu cel mai mare eveniment dance al lumii care da startul acestei perioade atat de speciale pentru noi si pentru ProFM. Am inceput deja sa petrecem cei 20 de ani pe care ii implinim si ma bucur ca am fost prezent si in acest an la Sensation, care aduna atat de multi oameni imbracati in alb intr-un singur loc, toti conectati la aceeasi sursa de energie: muzica. De aceasta data am trait si am urmarit spectacolul altfel, fara atat de multe emotii ca anul trecut si mi se pare impresionant de oriunde l-ai privi, atat de pe scena cat si din public”, declara DJ ProFM Marius Onuc, care, impreuna cu colegul sau GreeG raman singurii romani care au urcat si au pus muzica pe scena unui show de o asemenea anvergura ca Sensation.

“Sensation- Source of Light- 2013” i-a bucurat din nou pe spectatori, si nu numai din Romania, ci si din Bulgaria, Israel, Spania, Grecia sau Serbia veniti la Bucuresti pentru a urmari numerele speciale de acrobatie, lasere, decorul si intreaga recuzita pusa in scena pe seturile celor mai apreciati DJ din lume. Spectacolul a debutat in acest an in jurul unei sfere radiante centrale care a pulsat de lumina si culoare si careia i s-au adaugat 4 masti uriase albe folosite ca fundal pentru proiectii. Acestea au plutit deasupra multimii ce a totalizat nu mai putin de 12.000 de oameni prezenti sa descopere unitatea Source of Light.

Sensation a avut loc pentru prima data in Olanda in anul 2000, loc in care evenimentul se desfasoara anual de atunci si pana acum. Dress-code-ul alb s-a nascut insa ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania organizatoare a Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de mașina in 2001. Ca tribut pentru Miles, tutoror participantilor la showul din 2001 li s-a cerut neoficial sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la acest tribut. Punct ce a marcat nașterea binecunoscutului dress-code. 5 continente cucerite mai tarziu, cu spectacole in peste 20 de țari și 1 800 000 de vizitatori, Sensation unește cu succes lumea in alb.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending