Connect with us

Emisiuni

Spectacolul vocilor continuă astăzi la ”Vocea României”, la PRO TV!

Published

on

Vocea României îşi continuă audiţiile pe nevăzute astăzi, 19 septembrie, de la ora 20:30. Marţi a fost spectacol la propriu pe scena grandiosului show, iar cei 4 antrenori au fost surprinşi de voci puternice, cu personalitate, care i-au făcut să se lupte pentru a-i avea pe cei mai buni în echipa lor.

Audienţele din prima ediţie Vocea României a noului sezon au confirmat puterea şi calitatea spectacolului. PRO TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele, comercial, urban şi naţional, depăşind cu mult Antena 1, care s-a aflat pe locul secund.

Surprizele se vor ţine lanţ şi în cea de-a doua ediţie a emisiunii, iar reacţiile antrenorilor vor depăşi orice imaginaţie. Cei patru duc lupte aprige pentru favoriţii lor şi li se poate citi dezamăgirea pe chip în momentul în care unul dintre concurenţi alege să meargă într-o altă tabără.

Spectacolul va fi la el acasă, iar concurenţii reuşesc să producă scântei în rândul antrenorilor. Deciziile neaşteptate ale concurenţilor, însoţite de replicile tăioase ale antrenorilor şi reacţiile zgomotoase ale publicului sunt câteva dintre motivele pentru care nu trebuie ratată a doua ediţie Vocea României.

Va fi o ediţie care va surprinde cu siguranţă atât prin voci de excepţie, cât şi prin atitudine şi stil. Toate acestea vor ridica de fiecare dată sala în picioare, dar şi pe cei 4 antrenori care rămân muţi de uimire în momentul în care descoperă persoanele din spatele vocilor.

Una dintre cele mai mari surprize ale ediţiei de vineri este un concurent cu experienţă de 10 ani în industria muzicală din România. S-a născut într-o familie de muzicieni, este instrumentist şi vocalist, iar anul acesta a decis să îşi arate talentul şi pe scena Vocii. Reacţiile antrenorilor vor fi pe măsură, iar dialogul dintre ei va face deliciul serii.

Este de departe sezonul cu cel mai bun start de până acum, iar concurenţii de anul acesta sunt din ce în ce mai surprinzători.

Tehnici vocale de excepţie, inflexiuni, interpretări impecabile, voci puternice, toate acestea vor putea fi văzute în fiecare vineri de la 20:30, la Vocea României, doar la PRO TV!

Foto credit: Pro TV

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending