SPECULA | Vezi ce spun vedetele Antenei 3 despre arestarea directorului de la Antene! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

SPECULA | Vezi ce spun vedetele Antenei 3 despre arestarea directorului de la Antene!

Published

on

Audierea directorului general al Antenei 1, Sorin Alexandrescu, creează suspiciuni dat fiind că aceasta apare în urma unei plângeri făcute de RCS&RDS, firmă cu care Antena Group are o serie de litigii civile și comerciale, transmite Antena 1 într-un comunicat. În regim de breaking news, Antena 3 tittrează pe burtieră ”Antena 1, ținta procurorilor lui Kovesi”. Invitați în platoul emisiunii Alessandrei Stoicescu sau în intervenție telefonică directă, vedetele postului au comentat acțiunea procurorilor anticorupție, informeaza ziaristii de la dcnews.ro . 

Mircea Badea spune că noul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, face la noua instituție ceea ce făcea și atunci când conducea Parchetul General, dar ”nu ne vom lăsa intimidați”.

”Eu nu sunt deloc surprins – ca Adina Anghelescu – de această acţiune, doamna Kovesi face ce ştie cum a făcut de-a lungului său mandat la şefia Parchetului General, acum au preluat oamenii lui Morar (Daniel Morar – n.r.) care, de asemenea, fac ce ştiu, ce au mai făcut până acum”, a spus Mircea Badea, joi, la Antena 3. ”Ceea ce vreau să spun foarte clar este că nu ne este deloc teamă şi nu ne lăsăm deloc impresionaţi de acţiunea acestor instituţii de care vorbim de ani şi nu şi-au schimbat nici atitudinea, nici modul de operare. (…) Nu ne lăsăm nici intimidaţi, nici impresionaţi”, a adăugat realizatorul ”În gura presei”.

Oana Stancu: Mă așteptam să vină ziua asta

“Eu personal mă aşteptam ca această zi să vină şi cred că nu este deloc întâmplător că s-a aşteptat momentul în care procurorii lui Băsescu să fie procurorii lui Ponta. Astăzi, în faţa unei aberaţiuni care are toate elementele unei făcături, domnul preşedinte va spune: “N-am eu nici o treabă în chestiunea aceasta. Doamna Kovesi este asumată de premierul Ponta”. (…) Trustul respectiv, în afară de un litigiu comercial cu trustul nostru, este un trust aservit puterii, de la editorialul pe care îl au în postul de ştiri, până la nenumăratele încrengături între stat, fosta putere şi postul respectiv, cu avantaje pentru afacerile trustului respectiv”, a spus Oana Stancu în direct la Antena 3.

O altă ipoteză a lansat jurnalista ”Lumea Justiției”, Adina-Stancu Anghelescu, care observă că ancheta DNA începe fix în ziua în care delegația Comisiei Europene se află în România pentru MCV. Ea a mai spus că, într-o ţară civilizată, ”nu este normal ca oamenii să fie aduşi în faţa procurorilor fără citare”, chiar şi în calitate de martori, pentru ca apoi să se ”trezească acolo că sunt învinuiţi”.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending