Connect with us

EVENTS

#Spellhunt te trimite pe scena festivalului Spellground

Published

on

 

Într-o perioadă în care muzica de calitate ajunge din ce în ce mai greu pe posturile de radio tot mai comerciale, în care trupele la început de drum cântă prin cluburi underground și Internetul a înlocuit clasicele lansări de albume, Spellground oferă șansa trupelor noi de a face cunoștință cu luminile scenei, cu publicul, oamenii de specialitate și artiștii pe care îi admiră.  

Spellground deschide sezonul de vânătoare de artiști SPELLHUNT.

Nu întâmplător Spellground Festival este singurul festival de muzică din România care are  Scena NEWCOMERS. Pentru că, una dintre misiunile pe care Spellground și le-a asumat, este aceea de susținere și promovare a artiștilor la început de drum. Dacă ai peste 18 ani, o trupă de muzică alternativă cu cel puțin 3 piese proprii ce se încadrează în genul muzical al festivalului și vrei să cânți pe scena Spellground, Spellhunt este ocazia cea mai bună de a face asta.

Publicul și votul unui grup de muzicieni și oameni de radio vă pot duce direct pe scena Spellground unde aveți șansa să cântați în fața publicului și alături de nume mari ale muzicii internaționale, precum The Kooks, Röyksopp, Fritz Karlkbrenner, Oscar and the Wolf, Amber Run, Dennis Ferrer, Pillowtalk, Soul Clap sau Wolf+Lamb. Orice artist are nevoie de un portofoliu de prezentare, așadar Spellground îți pune la dispoziție și o echipă pentru realizarea unei ședințe foto.

Mai avem 3 locuri pe scena Newcomers, iar trupa voastră poate ocupa unul dintre ele.

Iată ce trebuie să faci:

  • Aveți la dispoziție 12 zile [25.04 – 6.05.2016] să trimiteți un e-mail pe spellhunt@spellgroundfestival.com cu un video, creație proprie a trupei. Nu uitați să menționați în clar numele trupei și numele piesei.
  • Video-ul trimis va fi urcat pe canalul YouTube Spellground Festival, în cadrul playlistului #SpellHunt.
  • În perioada 8.05 – 22.05.2016 puteți convinge fanii și prietenii să vă voteze. Mai multe voturi adunate, mai multe șanse să ajungeți în finală! Spellground vă va pune la dispoziție materialele dedicate de promovare pentru a lua ochii fanilor pe care îi aveți deja, dar și a viitorilor fani.
  • Primii 15 artiști vor ajunge la urechile juriului nostru care, prin vot secret, va decide care sunt cei 3 câștigători.

Juriul #SpellHunt este format din oameni de radio și artiști români deja consacrați, artiști care vor cânta și ei pe scena Spellground: Bogdan Șerban, Gojira, Dan Byron, Andrei Lăcătus [Shurubel], Robin Proca, Hefe, Aylin Cadîr.

Trei trupe câștigătoare vor fi anunțate pe 27.05 pe pagina oficială de Facebook a festivalului: Facebook.com/SpellgroundFestival și pe www.spellground.ro.

Regulamentul integral al concursului se poate consulta pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial al festivalului.

Spellground Festival este experiența pe care o trăiești o dată pe an si despre care vei vorbi tot anul. Un teritoriu neatins urmează să prindă viață special pentru tine și se va transforma în locul unde distracția, relaxarea, fericirea nu au termen de comparație.

Mai multe detalii despre spiritul Spellground Festival, despre trupele ce vor urca pe cele trei scene ale festivalului, despre pachetele de cazare și ofertele pentru bilete găsiți pe http://www.spellground.ro sau pe pagina oficială de Facebook: facebook.com/SpellgroundFestival.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

 

 

Facebook Comments Box
Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending