Connect with us

ENTERTAINMENT

Spider-Man ajunge pe Disney+ în România

„Uimitorul Om-Păianjen (2012),” „Uimitorul Om-Păianjen 2 (2014),” „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (2018),” „Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (2017)” și „Omul-Păianjen: Departe de casă (2019)” sunt primele filme Spider-Man care se lansează la Disney+ în România pe 29 iulie.

Published

on

Foto Credit: Disney

Disney+ anunță că vor fi disponibile cinci filme Spider-Man pe serviciul de streaming în România, în luna iulie, oferindu-le astfel fanilor acces la și mai multe filme din colecția Marvel, toate într-un singur loc. „Uimitorul Om-Păianjen (2012),” „Uimitorul Om-Păianjen 2 (2014),” „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (2018),” „Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă (2017)” și „Omul-Păianjen: Departe de casă (2019)” sunt primele filme Spider-Man care vor fi disponibile pentru abonații Disney+ în România începând cu 29 iulie.

Detalii despre aceste filme sunt disponibile în continuare:

Advertisement

Uimitorul Om-Păianjen / The Amazing Spider-Man (2012)

Adolescentul Peter Parker se confruntă atât cu problemele vieții de licean, cât și cu uimitoarele crize supraomenești ca alter-ego al său, Omul-Păianjen.

Uimitorul Om-Păianjen 2 / The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Este minunat să fii Omul-Păianjen, dar acest lucru are un preț: numai Omul-Păianjen își poate proteja concetățenii din New York de răufăcătorii redutabili care amenință orașul. Odată cu apariția lui Electro, Peter trebuie să se confrunte cu un inamic mult mai puternic decât el. Când vechiul său prieten, Harry Osborn, se întoarce, Peter își dă seama că toți inamicii săi au un lucru în comun: OsCorp.

Advertisement

Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă / Spider-Man: Homecoming (2017) 

Tânărul Peter Parker începe să exploreze noua sa identitate de supererou care țese pânze. Peter se întoarce acasă, unde locuiește cu mătușa May, sub supravegherea noului său mentor, Tony Stark. Peter încearcă să revină la normalitatea cotidiană, dar când apare ca noul răufăcător, Vulture, cele mai importante lucruri din viața lui Peter vor fi amenințate.

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului / Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Phil Lord și Christopher Miller, mințile creative din spatele filmelor The Lego Movie și 21 Jump Street, își unesc talentele excepționale pentru o viziune nouă a unui univers diferit Spider-Man, cu un stil vizual revoluționar și unic. Spider-Man: Into the Spider-Verse prezintă aventura lui Miles Morales, un adolescent din Brooklyn, și posibilitățile nelimitate din Spider-Verse, unde mai mulți oameni pot purta masca de supererou.

Advertisement

Omul-Păianjen: Departe de casă / Spider-Man: Far From Home (2019)


După evenimentele din Răzbunătorii: Sfărșitul Jocului, Peter Parker (Tom Holland) revine în Omul-Păianjen: Departe de casă. Prietenosul supererou din cartier decide să se alăture celor mai buni prieteni ai săi, Ned, MJ și restul găștii, într-o vacanță în Europa. Dar planul lui Peter de a-și lăsa faptele eroice în urmă pentru câteva săptămâni e rapid anulat atunci când acceptă să-l ajute pe Nick Fury să descopere misterul unor creaturi primitive. Spider-Man și Mysterio își unesc forțele pentru a lupta împotriva haosului dezlănțuit, dar nu totul e așa cum pare.

Pagina dedicată filmelor Marvel pe Disney+ găzduiește deja cea mai mare colecție de producții Marvel și sute de ore de filme și seriale. Puteți vizita casa filmelor Marvel pe Disney+ aici: https://www.disneyplus.com/brand/marvel

Alte titluri din colecția de filme și seriale Sony Pictures vor fi disponibile pe Disney+ în România în cursul acestui an.

Ne puteți găsi și pe https: facebook.com/DisneyPlusRO 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending