Spirite încinse la o cină câștigătoare Mâncare pe care - „Am observat că tu ești tot timpul împotriva mea!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Competiția Mâncare pe care de săptămâna aceasta s-a încheiat în urma unei lupte aprige date în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, între Jamal, Corina, Constantin, Adelina și Dragoș. Cei cinci au concurat atât pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, cât și pentru premiul de 5.000 de lei. Jamal și Constantin au reușit să strângă câte 61 de puncte. Prin urmare, cei doi au fost nevoiți să împartă suma de bani, dar și diploma ce atestă victoria.

Mânat de competiția din care face parte, Jamal nu s-a arătat încântat de preparatele celui cu care a împărțit premiul: „Am gustat să nu-l supăr, să nu se simtă prost. Nu mănânc carne de la nimeni… nu am încredere!, a mărturisit bărbatul. În ciuda opiniei acestuia, ceilalți invitați au fost încântați de mâncarea pregătită de Constantin: „Mai aveam puțin și mâncam și scobitoarea înfiptă în burger! Mi-a plăcut”, a spus Dragoș.

De asemenea, și surpriza pregătită de Constantin a iscat divergențe între invitați, întrucât Jamal a fost din nou nemulțumit de cele întâmplate. Cei patru oaspeți au avut de pictat propriul ceas pe un disc de vinil. Creația Adelinei a primit numeroase laude din partea gazdei, fapt ce l-a deranjat pe Jamal: „Ea crede că e șmecheră, dar s-a luat după culorile de pe disc. Nu i-au venit ei ideile astea în cap. Dacă nu vedeai culorile astea, nici nu-ți trecea ție prin gând să faci așa ceva!”, a declarat Jamal.

În plus, cei doi au avut mai multe lucruri să își reproșeze: „Am observat că tu ești tot timpul împotriva mea!”, i-a spus Jamal Adelinei. Femeia a încercat pe cât posibil să rămână calmă, dar atitudinea concurentului a făcut-o să izbucnească: „Jamal e un tip cu două fețe!”.

În ciuda tensiunilor existente între concurenți, cele două „gazde perfecte” s-au bucurat nespus de victorie: „Am câștigat!” a exclamat Jamal, după ce Constantin și-a exprimat mirarea: „Nu pot să cred!”.

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending