Connect with us

Emisiuni

Spitalul – cea mai profitabilă afacere din România, intr-un reportaj marca România, te iubesc!

Published

on

Reclame

Duminică, la România, te iubesc!, corespondentul special al Știrilor PRO TV Rareş Năstase va dezbate problemele existente din spitalele din România. Este vorba despre afaceri cu spitalele, direcţionarea fondurilor din sănătate către firmele unor băieţi deştepţi, dar şi externalizări şi parteneriate în care este invocat întotdeauna binele pacientului, însă de fapt bolnavul este pus de fiecare dată pe ultimul loc.

Este o anchetă cu multe camere ascunse şi cu dezvăluiri din rândul celor care conduc sistemul în momentul de faţă. Un reportaj cu multe contracte şi colaborări cu paravan din sistemul spitalicesc de la noi.

Spitalul de stat a devenit cea mai profitabilă afacere – nu pentru activitatea proprie, ci pentru privaţi. În jurul spitalelor s-a clădit însă o reţea privată care face profituri uriaşe. În ultimii 4 ani interesele pentru spitale s-au mutat la autorităţile locale şi judeţene, care prin interpuşi au reuşit să obţină cele mai bune spaţii din incinta unităţilor de stat. 

Romania-te-iubesc-Premiile-Radar1

“Vorbim despre incompatibilităţi, concurenţă neloială şi vă arăt multe afaceri cu paravan. Am făcut un tur prin multe unităţi de stat din toată ţara, am filmat de la Piatra Neamţ la Slatina şi până la Timişoara. Am folosit aproape de fiecare dată camera ascunsă, pentru că doar aşa am reuşit să dezvălui cum sunt aranjate jocurile ca anumiţi băieţi deştepţi din sănătate să facă profituri frumoase – adică fonduri de la CNAS sau sume plătite de bolnavii puşi pe drumuri şi direcţionaţi către anumite clinici şi laboratoare private. Afaceri şi interese pe mulţi bani şi pe spatele pacienţilor!“ declară Rareş Năstase despre reportajul special de duminică, 23 noiembrie.

Zeci de milioane de euro se scurg anual în conturile unor firme care ştiu ce tratament trebuie administrat celor care conduc sistemul. Firmele căpuşă îşi consolidează an de an afacerile cu spitalele, bolnavii sunt puşi pe drumuri, iar fondurile sunt direcţionate cu dedicaţie. În spitale există o epidemie de interese şi sănătatea românească nu poate fi lecuită cât timp managementul e dominat de interese, iar pacientul e pus întotdeauna pe ultimul loc.

Rareş Năstase va arata toate dedesubturile acestei probleme cu care ne confruntăm şi va încerca să găsească soluţii în reportajul special marca România, te iubesc!, duminică de la ora 18:00.

 Foto Credit: PRO TV/RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending