Connect with us

Perioada de pregătiri pentru “Splash! Vedete la apă” nu a fost una lipsită de evenimente neprevăzute pentru concurenții sezonului care va începe, la Antena 1, din 23 iulie. Unii s-au accidentat, altora li s-a făcut rău din cauza oboselii și a efortului fizic, iar alții s-au ales cu câte o… otită.

Lidia Buble a făcut o otită bilaterală, cu o zi înainte de filmările de la Bazinul Olimpic din Bacău. Pentru că exista riscul să-și spargă timpanul din cauza inflamației și a presiunii apei, medicii i-au recomandat să nu mai facă saltul în apă. Însă Lidia n-a vrut să renunțe la show. “Durerile erau mai mari la urechea dreaptă… Mi-am astupat urechile cu vată și gumă de mestecat și am sărit. Două săptămâni am fost sub tratament cu antibiotice, dar acum sunt bine”, ne-a declarat Lidia.

De asemenea, Șerban Copoț, liderul trupei Animal X, a făcut otită și a avut nevoie de un tratament cu antibiotice, pentru 11 zile. “Cred că din cauza apei din bazin, dar și din cauza saltului cu parașuta, pentru că am făcut și asta în această perioadă”, ne-a declarat Șerban. 

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending