Connect with us

UTILE

Sportiviitimișoreni de la Clubul Sportiv K-ZE Karate s-au calificat pentru Campionatul Mondial de Karate de la Buenos Aires!

Published

on

Reclame

Campionatul Național IKU 2024 organizat de Federația Română de Arte Marțiale la Timișoara a însemnat pentru sportivii K-ZE KARATE 25 de medalii și un binemeritat loc de vicecampion național pe cluburi!

Competiția a avut loc în acest final de săptămână la Timișoara și a reunit pe tatami 29 de cluburi din toată țara, 97 de echipe și nu mai puțin de 312 sportivi, toți peste 12 ani.

Clubul sportiv K-ZE Karate a participat cu doar 14 sportivi și a reușit să obțină un total de 25 de medalii: 11 medalii de aur (campioni naționali), 2 medalii de argint (vicecampioni) și 12 medalii de bronz. La nivel de cluburi, Clubul Sportiv K-ZE KARATE a primit recunoașterea de vicecampion național.

„Este o echipă pe care o creștem de câțiva ani, suntem uniți, determinați și pregătiți, iar rezultatele dovedesc acest lucru. Mai avem o competiție națională la care vom participa în iunie și ne vom testa din nou puterile, însă ne pregătim cu cei mai buni sportivi pentru că ei trebuie să ajungă în toamnă la Campionatul Mondial de la Buenos Aires, în Argentina!”, a spus sensei Alexandra Pop (4 Dan), coordonatorul și antrenorul principal al Clubului Sportiv K-ZE Karate.

Sensei Alexandra Pop are centura neagră 4 Dan și este maestru emerit al sportului. Ea este coordonatoarea și antrenorul principal al Clubului Sportiv K-ZE Karate și este multiplă campioană națională și internațională, iar de câțiva ani și-a dedicat timpul să antreneze micii sportivi, să le transmită bucuria și curajul de a practica acest sport nobil: karate. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending