STABILITATE | Claudiu Saftoiu spune ca salariile din TVR au ajuns la normalitate! Vezi ce salarii au bugetarii din televiziune! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

STABILITATE | Claudiu Saftoiu spune ca salariile din TVR au ajuns la normalitate! Vezi ce salarii au bugetarii din televiziune!

Published

on

Claudiu Saftoiu, Presedintele – Director general al TVR a spus ca salariile medii ale angajatilor din televiziunea publica sunt de 3.000 – 3.200 lei.

“Sindicatul a cerut un echilibru salarial, iar acum eu cred că echitatea socială este atinsă, iar media salarială în SRTV este de 3.000 – 3.200 de lei pe lună. Când am preluat conducerea televiziunii publice am găsit un dezmăţ salarial, erau şi salarii mici, minime pe economie, dar 10-15% dintre membrii conducerii aveau salarii care depăşeau 10.000 de lei pe lună”, a declarat Claudiu Săftoiu, la şedinţa Comisiilor reunite de buget ale Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a adăugat că în toamnă se va produce revirimentul pe grilă al SRTV, iar televiziunea publică va începe, din vară, să producă teatru tv şi vor veni mulţi actori români buni să filmeze pentru aceste producţii.

“Avem nedifuzate zeci de filme de foarte bună calitate care trebuie difuzate pentru că ele ies din licenţă până la sfârşitul anului”, a mai spus Săftoiu.

Comisiile de buget ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat marţi aviz favorabil pentru execuţiile bugetare pe anul 2012 ale Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending