Connect with us

Life Style

Stailer – platforma rapidă a programărilor online în domeniul hair&beauty

Published

on

stailer

Uneori vă este greu să vă aranjați pentru o întâlnire și cheful dispare cu fiecare minut care trece. Vă spuneți că o să vă dați cu puțin rimel și vă prezentați așa, fie ce-o fi. Dar rațiunea vă împinge de la spate să căutați rapid o soluție, căci nu vă puteți face apariția oricum.

Stresul negăsirii unui salon care să vă primească la timp se transformă în panică, fiindcă rareori aveți șansa ca după încheierea unui apel telefonic către un salon să se sfârșească cu o programare. Stiliștii au agenda plină, clienți pe scaune și nu zăriți nici un miracol care să vă scape din această situație. Asta până să apară platforma Stailer.

Flexibilitatea programărilor fără urmă de stres

Stailer vă ajută să vă faceți o programare online pentru orice aveți nevoie din sfera hair&beauty. Este un mod rapid de a intra în contact cu unul dintre cei mai buni stiliști disponibili în zonă. Având un scop clar de progres și expansiune, serviciile disponibile pe site, se regăsesc momentan în Timișoara, Cluj, Oradea și Iași.

Platforma poate fi folosită cu încredere chiar și de către bărbații care pun preț pe îngrijirea lor. Barba trebuie ingrijita zilnic, iar o tunsoare proaspătă vă poate face să vă simțiți instant mai bine. De aceea, dacă sunteți de exemplu din Oradea, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Stailer.ro, iar cu ajutorul motorului de căutare și a filtrelor aplicate vă puteți face programarea dorită.

Într-o lume a vitezei, Stailer este duhul pe care l-ați așteptat toată viața că să vă îndeplinească dorința de a vă înfrumuseța rapid, fără prea multe bătăi de cap. Economisiți timp și energie accesând www.stailer.ro. Telefoanele obositoare către saloane sunt de domeniul trecutului.

Programările online le puteți gestiona rapid, cu posibilitatea de a anula oricând în caz de intervine ceva. Nu trebuie să vă mai stresați sunând la salon simțindu-vă vinovat că poate ați încurcat stilistul. Anulând programarea online, stilistul are tot timpul din lume pentru a-și reprograma agenda.

Stailer este aliatul clienților și al stiliștilor

Indiferent de ce tip de serviciu căutați în zonă, toate saloanele vin însoțite pe site cu poze ale locației și a lucrărilor realizate de către stiliștii profesioniști. Astfel, vă va fi mult mai ușor să vă decideți cu ce stilist doriți să colaborați. De la un simplu pensat până la o culoare nouă, îndrăzneață și de ce nu și un make-up pe măsură, Stailer vă înfrumusețează din cap până-n picioare.

Dacă în schimb sunteți stiliști sau administratori ai unui salon, Stailer vine și în ajutorul vostru. Calendarul special conceput cu gândul la nevoile voastre și ale clienților, oferă o experiență simplă și rapidă de utilizare. Pagina pe care o veți crea va evidenția exact ceea ce caută clienții. Dacă doriți să vă listați afacerea pe această platformă, aceștia vă ajută să vă maximizați numărul de clienți, oferindu-vă tutoriale și strategii de dezvoltare pentru a vă face și afacerea să arate bine, nu numai clienții.

Pentru a intra în contact cu personalul Stailer, le puteți scrie un email la adresa support@stailer.ro.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending