Connect with us

Premieră TV

Stand-up Revolution va avea premiera săptămâna aceasta la Antena 1

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Au mai rămas doar două zile până la premiera Stand-up Revolution, de miercuri, de la 21:30, la Antena 1. Patru nume importante pe scena stand-up comedy, Teo, Vio, Costel şi Dan Badea sunt pregătiţi să descopere viitoarea mare senzaţie din domeniu, în cadrul primei emisiuni televizate de acest gen din România. 

„Mie mi-a plăcut la Stand-up Revolution. Am avut fructe şi dulciuri în backstage, apă din belşug şi masă caldă la prânz. Nu am făcut eu multe emisiuni, dar lejer asta este pe loc fruntaş în top 10. Oamenii au fost foarte drăguţi cu noi şi rar s-a ţipat la mine. Colegii mei din juriu au fost foarte prietenoşi şi m-au lăsat şi pe mine să vorbesc, cred că în episodul 4. Sper să câştige cineva din echipa mea, ca să devin arogant şi să întârzii la filmări în sezoanele următoare! Hai, România! În fiecare zi!”, a declarat Vio. 

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în toată țara, contribuind la amploarea curentului stand-up comedy în România. Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început și pe Dan Badea care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe. O imagine complet diferită de spectacolele sale care umplu Sala Palatului. 

Începând din 16 februarie, în fiecare miercuri, de la 21:30, la Antena 1, prezentatorii vor avea misiunea deloc uşoară de a sprijini și de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia. 

Emisiunea va fi difuzată imediat după ediţia specială iRoast, de la 20:30, la Antena 1, în care cel de-al patrulea jurat iUmor al săptămânii precedente va avea parte de tratamentul special al show-ului – un roast special, făcut de persoanele la care s-ar aştepta cel mai puţin.

Advertisement

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending