Spread the love

„Tucci în Italia” va debuta duminică pe 25 mai la ora 20:00 la National Geographic, urmată de către un episod săptămânal. Documentarul îl urmărește pe câștigătorul premiilor Emmy și Golden Globe, Stanley Tucci, în timp ce călătorește dincolo de destinațiile turistice cunoscute, pentru a descoperi tradițiile autentice din Toscana, Lombardia, Trentino-Alto Adige, Abruzzo și Lazio.

Produsă de SALT Productions, împreună cu BBC Studios’ Specialist Factual Productions, această serie din cinci episoade îl urmărește pe Tucci într-o explorare impresionantă și profund personală a peisajelor spectaculoase ale țării, a istoriei bogate și a conexiunilor complexe cu gastronomia care au modelat cultura distinctă a fiecărei regiuni și, desigur, pastele lor emblematice. 

Serialul este o explorare bogată, plină de narațiune, care pătrunde adânc în inima tradițiilor culinare ale Italiei. În acest documentar, Tucci se întâlnește cu localnici, bucătari, alți pasionați de gastronomie, pescari, artizani și chiar cowboy pentru a descoperi comori ascunse și povești nespuse, rezultând într-o călătorie curatorială de-a lungul documentarului. Cu stilul narativ imersiv caracteristic National Geographic, seria oferă o perspectivă proaspătă asupra colțurilor atât îndrăgite, cât și nedescoperite ale Italiei, îmbinând cinematografia impresionantă cu umorul și farmecul caracteristic lui Stanley.

„Italia este un festin pentru simțuri, iar documentarul este o invitație la masă. Este vorba despre mai mult decât mâncare; este despre oameni, istorie și pasiunea care face Italia atât de specială. Sper să mi te alături în această nouă aventură. Cred că a mânca bine este inspirator, și sper să inspir telespectatorii să îmbrățișeze frumusețea și bogăția culturii italiene”, a declarat Stanley Tucci.

De-a lungul celor 5 episoade, Tucci se delectează cu un ospăț opulent din Siena, descoperă delicatese futuriste din fermă direct pe masă în Lombardia și redescoperă sufletul rustic al regiunii Lazio prin ritualurile sale culinare atemporale. Pentru prima dată, el vizitează regiunile Trentino-Alto Adige, unde degustă pesto din ace de pin în paradisul alpin, și experimentează tradițiile cu fructe de mare sălbatice din Abruzzo de pe un trabocco, o platformă de pescuit din lemn veche de secole. Pe parcurs, Tucci se cufundă în poveștile, pasiunea și tradițiile care au modelat cele mai emblematice preparate din Italia. Aceasta este Italia, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată – un amestec de arome, istorie și povești sincere.

TUCCI ÎN ITALIA este produs de SALT Productions și BBC Studios. Pentru SALT Productions, Stanley Tucci și Lottie Birmingham sunt producători executivi. Pentru BBC Studios, Amanda Lyon este producător executiv, Ben Jessop este co-producător executiv, iar Alan Holland este Specialist Factual Productions Chief. Pentru National Geographic, Charlie Parsons este vicepreședinte senior pentru Dezvoltare Globală, iar Tom McDonald este vicepreședinte executiv pentru Conținut Global Factual & Unscripted. 

Sursă foto: National Geographic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.