Connect with us

Televiziune

Star Revelion la Național TV

Published

on

Foto Credit: NATIONAL TV
Reclame

In editia speciala de revelion, intitulata Start Revelion, gazdele acestui program, Diana Matei si Adrian Enache, dau bairam. Si invita alaturi de ei artisti talentati, frumosi si pusi pe distractie si dans, asa cum se purta pe vremea bairamurilor.


Se vor canta piesele cele mai cunoscute, atat romanesti cat si internationale, care au facut furori la petrecerile din anii 80, 90 si 2000, iar artistii care intra in joaca noastra sunt: Nico, Bella Santiago, Adi Cristescu & Band, Diana Enache, Rares Varniote, Proconsul, Jean de la Craiova, Axinte, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Vasilica Tataru, Elena Cuculici, Ion Dragan si Nicolae Datcu.


Printre piesele care vor rasuna live la bairamul de la National tv si care nu vor lasa pe nimeni sa stea jos, se numara: Haide, vino inapoi (N&D), Suna periculos (ASIA), Hit me baby one more time (Britney Spears), Macho Man, Alin, Alin, Se marita Mona mea, S-a rupt lantul de iubire, piese din repertoriul Bonnie M, Madonna si multe alte hituri nemuritoare. Bineinteles ca si de aceasta data, talentatii instrumentisti care compun taraful Cleante vor asigura momentele live iar coregrafie intregului revelion este semnata de nu mai putin talentatii balerini de la High Class.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending