miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuni”Stare de bine aici în platou, oameni frumoși”... începe o nouă săptămână...

  ”Stare de bine aici în platou, oameni frumoși”… începe o nouă săptămână la Batem Palma?

  Dacă e luni, un lucru e clar: de la ora 18:00, ”plecăm în misiune cu gânduri mari”. Scopul este câștigarea unui premiu cât mai mare și mai apropiat de 100.000 de lei. 24 de concurenți se află în platou și vor să ducă la capăt acest plan, neuitând că pentru a face asta, trebuie să elimine toate sumele mici și să nu accepte nicio ofertă venită de la Bancă. Cosmin Seleși le va aduce telespectatorilor starea de bine și energia în fiecare seară, de luni până vineri, pe PRO TV, la Batem Palma?.

  Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Alex Lenghel, Anamaria German, Andreea Glavan, Andrei Ionescu, Andrei Puia, Angelu Araujo, Carmen Gancev, Constantin Belu, Denisa Comanescu, Diana Sorian, Georgiana Ivan, Ioan Iesean, Isabela Juncu, Norica și Andreias, Paloma Ramos, Sebastian Chitrocescu, Ciprian Marița, Vasile Șușca, Speranța Talabă, Alin Olteanu și Florentina Ababei.  În această seară, lor li se va alătura un nou coleg.  

  Stare de bine aici în platou, oameni frumoși”, va descrie Cosmin Seleși atmosfera din show. Iar aceasta va defini ceea ce vom vedea în fiecare zi, și de această dată. Pe cine va extrage calculatorul pentru o întrecere cu intuiția? Descoperim în curând.  

  Mereu mă iei prin surprindere”, îi va spune doamna avocat Eugenia Bobe lui Cosmin, după ce acesta va schimba abordarea prin care va încerca să afle câte ceva de la ea despre aranjarea sumelor în cutii. Șansele de a primi indicii rămân la fel de mici, iar explicația i-o va oferi chiar doamna avocat: ”Omori tot suspanul”.

  Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, noi ediții din cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente