Connect with us

Premieră TV

Starea Naţiei, cu Dragoş Pătraru, debut în grila Digi 24

Începând de astăzi, 1 august, de la ora 22:30, la Digi24 începe noul sezon al emisiunii „Starea Naţiei”, realizată și prezentată de Dragoș Pătraru.

Published

on

Foto Credit: Digi 24

Începând de astăzi, 1 august, de la ora 22:30, la Digi24 începe noul sezon al emisiunii „Starea Naţiei”, realizată și prezentată de Dragoș Pătraru.

În premieră, “Starea Nației” va fi transmisă și pe frecvențele postului de radio Digi FM, de luni până joi, de la 22:30.
Dragoș Pătraru, gazda emisiunii „Starea Nației”, prezintă timp de o oră, patru zile pe săptămână, cele mai importante evenimente ale momentului, în stilul deja cunoscut de telespectatorii săi. Într-un decor nou, special creat pentru sezonul ce începe astăzi la Digi 24, echipa „Starea Nației” reunește într-un format unic, toate uneltele umorului pentru a informa, a educa și pentru a distra publicul.

„Am venit la Digi24 pentru că ne dorim să facem performanță editorială, iar proiectul care ne-a fost prezentat ne-a plăcut. Sunt sigur că publicului Digi24 îi va plăcea ceea ce îi propunem și ne dorim ca telespectatorii noștri fideli să ne urmeze aici, chiar dacă există încă probleme de recepție a postului, in unele rețele.” spune Dragoș Pătraru

Emisiunea „Starea Nației” este difuzată la Digi24 și Digi FM, de luni până joi, în intervalul 22.30 – 23.30. „Starea Nației” poate fi urmărită și online pe www.digi-online.ro.

Totodată, pastilele „Starea Zilei”, cu Dragoș Pătraru, pot fi urmărite la Digi24 de luni până joi, la 18:13 şi la 21:58 și la Digi FM, de la 8:45, 18:45, 21:45. Jurnalistul comentează, în stilul său caracteristic, un subiect important al zilei.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending