Connect with us

Emisiuni

Starea Nației de vară, revine la PRIMA TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Din 1 august, Ștefania Cîrcu revine la Prima TV în calitate de prezentatoare a ediției de vară a emisiunii „Starea nației”. De la 22.00, de luni până joi, aceasta îi ține locul lui Dragoș Pătraru cât timp este în vacanță. Ștefania Cîrcu a acceptat cu bucurie și entuziasm să preia, și în acest sezon, cârma emisiunii.

“A fost o reconfirmare și mi-a dat încredere că sunt pe drumul cel bun. Provocările care vin la pachet sunt mari. Starea Nației și Dragoș Pătraru sunt deja un etalon așa că presiunea e destul de mare. Nu mă sperie aceste provocări, ba chiar îmi dau avânt să muncesc și să demonstrez că locul meu e în echipa Starea Nației. Este debutul meu în televiziune și sunt foarte recunoscătoare că pot să îmi fac meseria într-un mediu fertil și că particip la crearea unui produs de calitate”, spune Ștefania Cîrcu.

Ediția de vară va fi una în asentiment cu sezonul estival: “Încercăm o variantă mai relaxată, de vară, ca să nu sughită politicienii noștri tot concediul. Sunt și ei obosiți, trebuie să se odihnească,  așa că o să ne axăm mai mult pe partea socială a nației”, completează Ștefania Cîrcu.

Dragoș Pătraru a plecat în vacanță, dar lasă pe mâini bune telespectatorii Prima TV. “Vom fi cu toții acolo, desigur, aceeași echipă, dar Ștefania va fi cea care va aduce veștile seară de seară. De fapt, nu vor fi toate ele, pentru că tonul emisiunii va fi unul de vacanță, scopul principal fiind în luna asta acela de a le mai îndulci amarul oamenilor pe vremurile și pe căldurile astea”, spune Dragoș Pătraru. De ce Ștefania? “Pentru că are cam tot ce le lipsește multora dintre tinerii de azi: e foarte serioasă, are o etică a muncii pe care o mai întâlnești rar azi, e smart și funny, cum se zice acum, știe bine ce se întâmplă în lume, cum funcționează o societate, se ghidează în viață după niște valori sănătoase, știe să transmită chiar mult mai bine decât mine. Sigur, e femeie, iar asta e o problema într-o societate ca a noastră, în care rolul femeii este să nu aibă celulita la plajă. Noi am ajuns cu lumea în punctul ăsta nasol în care ne aflăm pentru că am ascultat de tot felul de bărbați idioți”, mai spune Pătraru.

Ștefania Cîrcu se simte în elementul ei pe platoul de filmare al emisiunii „Starea nației” și așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu telespectatorii Prima TV. Despre starea nației în adevăratul sens al cuvântului, în prezent,  Ștefania Cîrcu spune că: “Fără să fie rău, nu e bine. Am speranța totuși că lucrurile vor evolua spre mai bine”.

Începând cu 1 august, Ștefania Cîrcu va prezența de luni până joi, de la ora 22:00, emisiunea “Starea Nației” de la Prima TV.

https://www.youtube.com/watch?v=Z9lP7b1AC_E
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV4 ore ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show5 ore ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni6 ore ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden6 ore ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Showo zi ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar4 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV5 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?6 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show6 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL6 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show6 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

Facebook

Advertisement

IN Trending