Starea nației, revine cu un nou sezon, dar la o altă oră! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Starea nației, revine cu un nou sezon, dar la o altă oră!

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Dragoș Pătraru revine din 10 ianuarie cu Starea nației cu o oră nouă de difuzare, ora 22.00. Emisiunea se poate vedea de luni până joi la Prima TV. Știrile Focus, prezentate de Ioana Maria Moldovan, vor putea fi vizionate după Starea nației, de la ora 23.00 la ora 00.00.

Așadar, Starea nației revine începând de luni, 10 ianuarie, cu aceleași comentarii acide ale evenimentelor zilei, în prezentarea lui Dragoș Pătraru, realizatorii folosind uneltele umorului pentru a sancționa derapajele politicienilor și abuzul de putere din partea instituțiilor. Revin scenetele în care apar actrița Ștefania Cîrcu și Marius Ene și se întoarce rubrica Vax populi cu Răzvan Anghelescu care urmează să pună în continuare o oglindă în fața românilor pentru ca aceștia să se vadă așa cum sunt.

“Acum, ceva mai mult decât în alte perioade din ultimii 30 de ani, democrația este în mare pericol. Nu doar la noi, se întâmplă peste tot în lume. De aceea, e foarte important nu doar să îi ținem pe oameni conectați la ceea ce se întâmplă, ci și să le ascuțim permanent spiritul critic. Vom sancționa în continuare derapajele de la democrație și abuzurile de putere, folosind uneltele umorului, dar vom vorbi mult despre sărăcie și despre lipsa de competență și de viziune a guvernanților, într-o lume tot mai inegală, bazată doar pe consum chiar cu prețul distrugerii planetei. O lume în care puțini au foarte mult și prea mulți au foarte puțin”, spune Dragos Patraru

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending