Connect with us

Debut în forţă al „Stejarilor” în Anglia! Echipa de rugby a României, calificată la Cupa Mondială în Grupa D, joacă miercuri, 23 septembrie, primul meci împotriva naţionalei Franţei. Partida este difuzată în direct şi în exclusivitate în România la Digi Sport 1, de la ora 22:00.

”Stejarii” au participat până acum la toate cele şapte ediţii ale Cupei Mondiale, cea din Anglia fiind ediţia cu numărul 8. Tricolorii s-au calificat direct la Cupa Mondială, după ce au terminat pe locul secund în Rugby Europe Championship, cu un total de 10 partide disputate, din care opt au fost victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere.

În meciurile din grupă „Stejarii” mai luptă, ÎN DIRECT la Digi Sport, duminica, 27 septembrie, de la ora 18:45, împotriva Irlandei. Marţi, 6 octombrie, Naţionala României are meci greu împotriva canadienilor, iar duminica, 11 octombrie, joacă ultimul meci din grupe împotriva Naţionalei Italiei. Ruby-ul este singurul sport de echipă masculin din România care a participat la toate ediţiile mondialelor.

Evoluţia Stejarilor şi rezultatul din partida împotriva Franţei vor fi dezbătute pe larg, la Digi Sport, de Radu Constantin.

Comentarii

comments

IN Trending