Connect with us

Eurovision

START FINALA EUROVISION 2013! Acum pe TVR 1, drumul spre Malmo si live text pe RADAR DE MEDIA!

Published

on

Astăzi, de la ora 21.00, telespectatorii TVR au ocazia să urmărească o ediție specială Drumul spre Malmö, moderată de Liana Stanciu, care va intra în legătură directă cu Malmö Arena. Atmosfera din culisele Eurovision și tensiunea de dinaintea concursului vor fi simțite și în casele românilor, iar Zoli de la Sistem, David Brian, Gabriel Băruță și Vlad Miriță, invitați în studioul TVR, își reamintesc cum au trăit finala acestei competiții în anii trecuți.

Emisiunea poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro, fiind urmată, de la ora 22.00, de Finala Eurovision 2013, în direct de la Malmö Arena. Comentariul va fi asigurat de Liana Stanciu, iar notele acordate de români vor fi anunțate de Sonia Argint Ionescu. România este cea de-a 11-a țară care va anunța punctajul, după încheierea votării.

Cezar va fi cel de-al 14-lea concurent în finală, conform anunțului făcut vineri de organizatori. Ordinea completă a intrării în concurs a celor 26 de țări participante în finala Eurovision 2013 este următoarea: Franţa, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, România, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia și Irlanda. Românii nu-l vor putea vota pe Cezar nici în finală, însă reprezentantul nostru va putea primi puncte de la toate cele 39 de țări care au fost în concurs, chiar dacă nu s-au calificat în această etapă. Doritorii pot vota și prin instalarea pe dispozitivele mobile a aplicației “Eurovision Song Contest”, realizată special pentru acest concurs de organizatori.

Ce pozitie va ocupa Cezar la Eurovision 2013

View Results

Loading ... Loading ...

INCREDIBIL: “Piesa care va canta in Finala Eurovision 2013 pe pozitia 14 va castiga”! Vezi si alte mituri de la Eurovision!

Special: Romania de-a lungul timpului la Eurovision

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending