START ÎNSCRIERI la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music!
Connect with us

EVENTS

START ÎNSCRIERI la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music!

Published

on

Până la 1 septembrie așteptăm înscrieri în competiția dedicată publicitarilor cu ureche muzicală și o pasiune pentru a se auzi cântând.

Ne gândim la cei care văd în orice obiect un microfon de scenă și care vor să înlocuiască covorașul de baie cu covorul roșu. Cat Music este naming partner al evenimentului, aducând mai multe vedete din portofoliu care vor cânta împreună cu publicitarii participanți.

De asemenea, MC-ul Cupei Agențiilor la Karaoke by Cat Music va fi CRBL. Evenimentul este susținut de Blue Air, care propune o probă specială și premii pentru participanți.

Agențiile care vor să se întreacă la eveniment se pot înscrie în competiție până la 1 septembrie.

Fiecareagențievaavea o echipă de doipână la zeceoameni (printre care pot invitași un client dacădoresc). Echipele participante își vor crea o identitate muzicală proprie, printr-un nume de scenă al trupei, un logo și o copertă pentru primul EP al agenției (template-ul pentru copertă se găsește aici).

Evenimentul va avea loc pe 23-25 septembrie, seara. Fiecare echipă înscrisă va avea 3 urcări pe scenă și va parcurge 3 probe muzicale. Nu toți membrii echipei trebuie să participe la fiecare probă, dar fiecare membru al echipei va trebui să urce cel puțin o dată pe scenă.

I. Proba melodiei echipei– probă vocală pregătită integral dinainte de competiție, cu negativ și/sau cu instrumente proprii, aduse și instalate de echipă;

II. Proba Cat Music. Echipele participante vor alege o singură piesă dintre cele 38 de melodii selectate din repertoriul artiștilor Cat Music participanți (Delia, Elena Gheorghe, What’s Up, Voltaj, Cabron, Giulia, Smiley, Shift sau Mandinga) și o vor interpreta alături de artistul ales;

Advertisement

III. Proba pe un brief live – o provocare trasă la sorți, la eveniment, de la care echipa trebuie să inventeze o poveste pe care să o prezinte și să o ilustreze interpretând pe scenă o melodie alături de trupa de cover-uri Freestay.

Exemplu de provocare: Agenția ta tocmai a câștigat un cont mișto, alege o melodie prin care sărbătorești victoria. Participanții vor alege una dintre cele 87 de melodii din repertoriul trupei Freestay.

Agențiile vor putea alege melodiile după finalizarea înscrierii la eveniment.

Pentru proba Cat Music, fiecare dintre artiștii invitați poate fi ales de cel mult 3 ori ca partener de scenă, după principiul primului venit.

Înscrierile se fac prin completarea unui formular și trimiterea lui la iulia@IQads.ro și achitarea unei taxe de participare de 200 de euro/echipă. Sunt acceptate cel mult 27 de echipe, în ordinea înscrierii în competiție.

Participanții trebuie să fie obligatoriu angajați sau colaboratori ai respectivei companii și să nu fie sau să fi fost cândva cântăreți profesioniști. Regulamentul complet al competiției se găsește pe site-ul dedicat.

Cat Music va premia cea mai bună reprezentație și cel mai bun band act cu artiști din portofoliul său, precum și cea mai bună copertă de album a agenției. Juriul va desemna Agenția Anului la Karaoke (locurileI, II si III), cea mai curajoasă și cea mai creativă echipă, cel mai bun exemplu de teamwork, cea mai bună prezență scenică, cele mai ingenioase nume și logo-uri ale echipelor.

Solicitările de sponsorizarea evenimentului pot fi trimise la adresele adriana@IQads.ro (în atenția Adrianei Jescu) și marin@IQads.ro (în atenția lui Marin Preda), iar cele de parteneriat la iulia@IQads.ro (în atenția Iuliei Bacanu).

Advertisement

artisti-cat-music Template_coperta_album_final-page-001

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending