Connect with us

EVENTS

START pentru nominalizările Premiilor speciale Radar de Media 2022   

Published

on

Ca în fiecare an, Radar de Media, pe lângă acordarea premiilor stabilite prin votul publicului, acordă și premii speciale, acestea fiind stabilite de către membrii juriului de atestare a calității, excelenței și performanței din diferite domenii.

Juriul, format anul acesta din Claudiu Dumitrache (Președinte – cultură), Raluca Mihaela Găină (media) și Florența Marin (business), pe lângă propriile inițiative, este deschis nominalizărilor venite din partea publicului (clienți ai firmelor/companiilor sau reprezentanți ai acestora; fani ai artiștilor/persoanelor publice sau manageri ai acestora; urmăritori ai televiziunilor/publicațiilor sau reprezentați ai acestora etc).

Nominalizările, care se vor lua în considerare de către juriu prin prisma excelenței și performanței subiectului din domeniul respectiv, se pot face până la data de 15 octombrie 2022, ora 17:00, pe adresa de e-mail contact@radardemedia.ro.

E-mailul de nominalizare trebuie să conțină următoarele informații, cu subiectul Premiu special RDM 22:

1. Numele persoanei, firmei sau publicației

2. Descrierea premiului (ex:  pentru cea mai citită revista de beauty & healt; pentru performanțe deosebite în domeniul marketing-ului; pentru cel mai original artist muzical al anului etc.)

3. Website-ul subiectului sau link-uri reprezentative pentru activitatea sa

4. Numele celui care nominaliezază (în cazul în care este indepenedent de subiect) sau numele și datele de contact ale reprezentantului firmei, publicației sau managerului artistului.

Atenție! Dacă subiectul este deja supus votului publicului la o categorie în anul curent, nu se poate nominaliza și pentru premiile speciale.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending