Connect with us

Life Style

Start preselecţie 'Dansez pentru tine'

Published

on

Reclame

Oricine iubeste dansul si are un vis nobil de indeplinit este asteptat la preselectiile care au loc in Bucuresti pe 19 si 20 decembrie.

Astfel, toate persoanele, indiferent de varsta, care iubesc dansul si doresc sa implineasca visul cuiva drag, sunt asteptate la Teatrul Nottara incepand cu ora 10 dimineata, sambata si duminica pe 19 si 20 decembrie.

Cei care aspira la statutul de concurent al urmatorului sezon vor fi incurajati de membrii juriului si de fostii concurenti care au pasit de-a lungul timpului pe ringul de dans, la Pro Tv. Specialistii emisiunii ii vor ajuta pe concurenti  sa scape de emotii, sa danseze cu pasiune si sa  vorbesca deschis despre visul lor.

La preselectie sunt asteptati toti cei care adora sa danseze si se simt pregatiti sa lupte pentru a transforma visul cuiva drag in realitate pe ringul de la “Dansez pentru tine”. Concurentii trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate si, daca au sub 18 ani, sa fie insotiti de tutorele legal sau sa aiba acordul acestuia.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending