Connect with us

Life Style

State de România- Student la Sorbona, in premieră, duminică la Pro Tv

Published

on

Reclame

State si Flacara Potcovaru interpretati magistral de Gheorghe Visu si Carmen Tanase vin la Pro Tv in lung-metrajul „State de Romania – Student la Sorbona”, o productie ce va fi difuzata duminica, 27 septembrie, de la ora 20.30.

In luna mai, la Paris, s-a strigat “Actiune!” pentru lung-metrajul “State de Romania –Student la Sorbona”, unde State Potcovaru (Gheorghe Visu), Flacara Potcovaru (Carmen Tanase), Minodora (Doinita Oancea) si Stiven (Octavian Strunila) sub indrumarea regizorilor Iura Luncasu si Larry Maronese au continuat povestea deja cunoscuta telespectatorilor din productiile “Inima de tigan” si “Regina” difuzate de ACASA TV.

Timp de mai bine de o saptamana, echipa productiei “State de Romania – Student la Sorbona” s-a aflat la Paris unde s-au filmat primele secvente ale lung-metrajului care va fi difuzat duminica, 28 septembrie, ora 20.30, la Pro TV. Locatiile alese au fost pe cat de diverse, pe atat de celebre. State Potcovaru a ajuns asadar pe Rue de Saint-Denis una dintre cele mai cunoscute si in acelasi timp cele mai rau-famate strazi ale Parisului,  Place des Vosges, cea mai veche piata din Paris ce dateaza inca din 1612, gradinile din fata Palatului Elysee, podul Alexandre III, prestigioasa Universitate de la Sorbona,  dar si intr-o locatie mai putin cunoscuta, in fata casei lui Pierre Alexis Dumas, directorul de creatie al celebrei case de moda Hermes.

Din distributia filmului “State de Romania – Student la Sorbona” mai fac parte alte nume sonore precum: Doinita Oancea, Octavian Strunila, Nicoleta Luciu, Madalina Constantin, Cabral, Paul Chiributa.

www.protv.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending