Connect with us

AUDIENȚE TV

State si Flacara-Vacanta la Nisa- a fost urmarit de aproximativ 2 milioane de telespectatori (vezi cifre)

Published

on

Reclame

Lung-metrajul „State si Flacara-Vacanta la Nisa” difuzat de Pro TV duminica seara de la 20:30 a adus in fata televizoarelor un numar foarte mare de persoane dornice sa-si revada personajele favorite in actiune.

Aproximativ 2 milioane de persoane au urmarit filmul iar momentul de maxima audienta al programului s-a inregistrat in la ora 21:22, dar Pro TV a fost lider de audienta pe toata durata programului atat pe sectorul de public urban cat si pe cel comercial.

Audienta medie inregistrata de publicul din sectorul comercial a fost de 8,1 puncte de raiting rezultand o cota de piata de 22,5 iar urmatorea clasata a fost ANTENA 1 cu 3,8 puncte de raiting si o cota de piata de 10,1.Publicul care intra la aceasta categorie este cuprins intre18-49 ani.

Lider la categoria public urban este tot Pro Tv, inregistranad aseara o audienta medie care se masoara in 17,4 puncte de raiting si o cota de piata de 7,1 iar urmatorul post, Antena 1,  a avut o audienta medie echivalenat a 3,6 puncte de raiting si o cota de piata de 8,6.

Filmul a  cuprins multe intamplari neasteptate si a expus multe fapte pe care protagonistii le credeau demult ingropate. Regasirea fiului pierdut de 25 de ani a trezit emotii puternice si instincte materne in Flacara Potcovaru, care a subliniat aceste aspecte pe durata peliculei intr-un mod caracteristic personajului.

Interpretul personajului State Junior, Costin Sforanu, va fi protagonistul serialului „Mostenirea” impreuna cu Ramona Hanganu, serial care va fi difuzat tot la Pro Tv din toamna.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending