Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Peste 40.000 de fani vor lua cu asalt în această seară, de la ora 20.00, stadionul “Naţional Arena”, pentru a vedea derby-ul Steaua – Rapid, meci contând pentru etapa a 11-a a Ligii I. Interesul uriaş pentru această partidă, provocat şi de preţul redus al biletelor (cel mai ieftin tichet costând doar 5 lei), îi va aduce un profit îndestulător patronului Stelei, Gigi Becali.

“Chiria pe tot stadionul e de 30.000 de euro. Dacă arena va fi plină, vom încasa din bilete mai mult de 200.000 de euro. Am stat şi m-am gândit, bă, ce mai căutăm noi în Ghencea? Ca să dăm un milion de euro pe an salarii la muncitori şi pe întreţinere? Să vedem pe unde vor scoate cămaşa la Curtea de Conturi. Stai puţin, ei au avut un chiriaş pe care l-au dat afară, ei trebuie să gestioneze ca lumea acel stadion, nu?

Tot e ceva dacă am avea la fiecare meci 30.000 de suporteri pe National Arena. Şi nici clasa pe care o are stadionul nu se compară. În seara asta am făcut antrenament cu acoperişul tras. Acum avem cele mai bune condiţii pe care le-a avut Steaua vreodată.”, a declarat Becali, la postul Gsp TV.

Cele două formaţii nu au un start de sezon excelent. Dacă se impun azi, giuleştenii se vor apropia însă de liderul Dinamo. În acest moment, oamenii lui Răzvan Lucescu au de recuperat cinci puncte faţă de “câinii roşii”. De cealaltă parte, Steaua este pe locul 8, cu doar 15 puncte strânse în primele 10 partide ale sezonului. Atât Rapid, cât şi Steaua au pierdut în Liga Europa, săptămâna trecută.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending