Connect with us

Emisiuni

Steaua și Dinamo luptă pe terenul game show-ului „Ce spun românii” și pentru un loc în finala Cupei României, la PRO TV!

După remiza din tur, Steaua și Dinamo luptă mâine pentru un loc în finala Cupei României la fotbal! Microbiștii pot urmări derby-ul, de la 21:30, numai la PRO TV!

Înainte de returul semifinalei, dinamoviștii și steliștii se vor lupta, tot mâine, pe terenul Ce spun românii pentru două cauze nobile, de la ora 16:00.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

După remiza din tur, Steaua și Dinamo luptă mâine pentru un loc în finala Cupei României la fotbal! Microbiștii pot urmări derby-ul, de la 21:30, numai la PRO TV!

Înainte de returul semifinalei, dinamoviștii și steliștii se vor lupta, tot mâine, pe terenul Ce spun românii pentru două cauze nobile, de la ora 16:00.

Echipa dinamoviștilor, formată din Florentin Petre – căpitan, Marius Niculae, Claudiu Vaiscovici și Cristi Munteanu, sprjină fundația MagiCAMP, iar echipa steliștilor, alcătuită din Adrian Matei – căpitan, Vali Badea, Sorin Paraschiv și Răzvan Rotaru, luptă mâine pentru fundația Mihai Neșu. Cei opt concurenți vor încerca să înscrie cât mai multe puncte pentru a obține premiile în bani puse în joc, care vor fi dublate și donate celor două fundații.

CE SPUN ROMANII Dinamovisti

Dincolo de rivalitățile de pe stadion, cele două echipe vor juca pătimaș și vor da dovadă de foarte mult fair-play, reușind, împreună cu Cabral, gazda emisiunii, să îmbine perfect distracția cu emoțiile.

Ce fel de mâncare poți comanda la un restaurant cu specific românesc?, Cui îi faceți cadou un set de oale? sau Ce activitate nu fac oamenii, de obicei, noaptea? sunt doar câteva dintre întrebările pentru care cei opt sportivi vor încerca să ghicească răspunsurile aflate pe panou.

Va fi un joc plin de ambiție, iar scorul va fi strâns până la final, când una dintre echipe va reuși să marcheze punctele care vor decide câștigătoarea.

Mâine, de la ora 16:00, telespectatorii sunt invitați să urmărească o ediție specială Ce spun românii, iar seara, de la 21:30, emoțiile cresc pentru meciul care va decide una dintre finalistele Cupei României, numai la PRO TV!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending