Connect with us

Evenimente

Steelborn, seară de foc la lansarea albumului “Trup de apă”

Published

on

Au promis o seară explozivă şi s-au ţinut de cuvânt: Steelborn a lansat pe 22 martie albumul “Trup de apă,” într-o atmosferă încinsă, alături de peste 500 de iubitori de rock autohton, în clubul Jukebox din capitală. Concertul cu durata de aproape 2 ore a fost o incursiune prin tot ceea ce înseamnă “Trup de apă”, dar a inclus şi piese mai vechi şi coveruri ce au făcut publicul să se dezlănţuie.

Prezentate live, cele 13 piese de pe “Trup de apă” sună compact, solid şi convingător. Iar prestaţia trupei este aceea pe care o aştepţi de la un grup închegat. Se vede că cei cinci membri Steelborn funcţionează ca un întreg, se simt unul pe altul şi, mai ales, se bucură să fie pe scenă. Această plăcere de a cânta a simţit-o, indubitabil şi publicul, care a fost cald şi participativ pe toată durata concertului.

Cântarea a început în forţă, cu “Nimic nu mă atinge”, piesa manifest a albumului, ce sintetizează mesajul Steelborn faţă de tot ceea ce îi înconjoară. A urmat “Vreau să cred”, o piesă cu ruperi de ritm spectaculoase şi elemente sonore ce o fac foarte uşor de reţinut. “Spune-mi ce vezi” a adus un cu totul alt registru, ieşind în evidenţă prin ritmul susţinut şi prin faptul că e interpretată vocal în cea mai înaltă tonalitate de pe album.

Foarte repede au trecut şi “Într-un vis” şi “Hello”, iar trupa a plonjat direct în primul cover al serii, “Open Your Eyes” (Guano Apes). Un pasaj emoţionant a fost piesa “Poveste”, o baladă profundă, răscolitoare ce abordează într-o manieră plastică raportul omului cu divinitatea. Au urmat “Nu iert” şi “Trup de apă,” piesa ce dă titlul albumului.

“Stop”, singura piesă în limba engleză de pe album, a fost un alt moment forte al showului. Melodia este puternică şi cu un mesaj anti-drog pe măsură a făcut trecerea către partea de maximă savoare a serii. Cristi Hrubaru şi Steelborn şi-au declarat reciproc sentimentele pe acordurile piesei “Love of My Life” din repertoriul Queen. Iar Balaurul de la Trooper a oferit un moment de virtuozitate, pe piesa “For the Love of God”, a lui Steve Vai.
Publicul era deja super înfierbântat, iar “De ce” a venit la momentul potrivit pentru a fi cântată la unison de cei prezenţi. Tot “la grămadă” s-a cântat şi “Fire It Up”, iar pe scenă Aura şi Coiotu (Trooper) s-au distrat de minune. “Suflet furat” a pus punct concertului. Dar pentru că publicul se comporta ca şi cum distracţia ar fi fost abia la început, Steelborn a revenit pe scenă pentru piesa: “Un nou început”. Iar încheierea a fost de foc, cu “Zombie” (The Cranberries) şi Highway to Hell (AC/DC).

Credit Foto: Alina Popa

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending