Connect with us

Spectacole

Stefan Banica a sarbatorit femeile prin 2 concerte acustice de exceptie, pe 7 si 8 martie

Published

on

Reclame

Stefan Banica a ales sa sarbatoreasca femeile de pretutindeni in luna martie prin muzica, pentru al treilea an consecutiv, dedicandu-le doua concerte unplugged de exceptie, sustinute pe 7 si 8 martie, la Circ & Variete Globus Bucuresti.

Atmosfera de sarbatoare a pus stapanire pe sala Circului Variete Globus atunci cand, cu mic, cu mare, doamne, domnisoare, dar si domni, au petrecut pe 7 si 8 martie doua seri de neuitat in compania muzicii lui Stefan Banica.

De 3 ani incoace, Stefan Banica a initiat, pe langa deja binecunoscuta traditie a concertelor sale de Craciun, o noua traditie pentru luna martie, o luna de gratie pentru femei, prin organizarea a 2 concerte acustice cu cele mai frumoase cantece de dragoste lansate de artist de-a lungul anilor. Au fost cantate piese mai vechi sau mai noi, unele foarte cunoscute, dar si cantece care au ramas doar pe discurile artistului, mai putin promovate la radio sau tv, concertele unplugged fiind un bun prilej de a le canta si a le aduce in atentia publicului.

In cadrul concertelor acustice “Ce e dragostea?”, accentul s-a pus pe atmosfera intima, calda, creata in sala special aleasa, unde artistii au stat jos pe scaune, iar publicul aproape, de jur imprejurul lor, astfel creandu-se o comunicare directa intre Stefan Banica si spectatori, o atmosfera specifica acestui tip de concert, unplugged.

In playlist-ul concertelor s-au regasit atat hituri binecunoscute, asteptate de public, cum ar fi: “Am s-o astept mereu”, “Mi-e dor de ochii tai”, “Poveste de mai”, “Gaseste-mi loc in inima ta”, “Ziua”, dar si cantece ce au fost cantate in premiera intr-un concert, cum ar fi “Super-fata, cea cu vino-ncoa”, de pe cel mai recent album semnat de Stefan Banica, “Altceva”. Tot de pe acest album nu a lipsit din playlist piesa “Ce e dragostea?”, care a dat in acest an titlul concertelor unplugged.

Varianta acustica a cantecului s-a bucurat de un mare impact la public, alaturi de “Nu e prea tarziu” sau “Alerg printre stele”, care va fi si urmatorul single semnat Stefan Banica, extras de pe albumul “Altceva”, nominalizat pentru Cel mai bun album al anului la Premiile Muzicale Radio Romania, alaturi de inca alte 4 alte nominalizari primite de Stefan Banica in acest an: Cel mai bun cantec (“Ce E Dragostea?”), Cel mai bun interpret, Cel mai bun mesaj (“Ce E Dragostea?”) si Artistul Anului.

Stefan Banica va fi prezent duminica, 17 martie, de la ora 20:30, la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania, unde va canta pe scena salii Radio.

Puteti asculta aici piesa Stefan Banica Feat Marius Moga – „Ce e dragostea?”, lansata alaturi de MediaPro Music:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending