Connect with us
 

Săptămâna trecută X Factor a încheiat audițiile cu juriul, iar Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică au aflat ce categorii de concurenți le revin în sezonul acesta. Peste 140 de concurenți au luat trei DA la audiții anul acesta, însă locurile din Bootcamp sunt limitate.

Așa se face că dintre aceștia, numai 42 merg mai departe, câte 14 pentru fiecare categorie. Jurații au devenit acum mentori și și-au luat în primire grupele care le-au fost atribuite: Ștefan Bănică se va ocupa anul acesta de pregătirea celor sub 21 de ani, Delia îi va coordona și sfătui pe cei care au peste 21 de ani, în vreme ce trupele vor merge de data aceasta la Horia Brenciu.

Vinerea aceasta, de la 20.30, Ștefan Bănică este cel care deschide seria edițiilor de Bootcamp.  

În această etapă, fiecare jurat are la dispoziție 6 scaune, fiecare scaun reprezintă trecerea către etapa Duelurilor, ultima probă înainte de gale.

Concursul devine din ce în ce mai greu, mai ales că eliminările aduc în rândul concurenților multă emoție și adrenalină. La fel ca anul trecut, fiecare jurat decide pentru categoria sa: din cei 14 va alege 6 care se vor așeza pe scaunele albe și vor merge mai departe la Duel.

X FACTOR ANTENA 1

X FACTOR
ANTENA 1

Fiecare dintre concurenți cântă, apoi juratul care coordonează categoria ia decizia de a oferi sau nu un scaun. Dacă răspunsul e DA, concurentul ia loc, daca este NU, iese din concurs.

În momentul în care cele 6 scaune sunt ocupate, următorii concurenți pot să ocupe un scaun doar dacă juratul consideră că sunt mai buni decât cei pe care îi are deja așezați. Daca juratul decide să îi dea un scaun, va trebui să ridice pe cineva. Astfel, nervii concurentilor vor fi intinși la maximum până ce cântă și cel de-al 14-lea dintre ei. Abia atunci telespectatorii Antena 1 vor afla formula completă de șase aleasă de jurat pentru Dueluri.

Așa se face că vinerea aceasta, pe scena X Factor vor urca cei 14 concurenți din grupa coordonată de Ștefan, cei sub 21 de ani, și fiecare va interpreta o piesă cu care speră să obțină un loc sigur pe scaunul alb. Regulile jocului îi vor face pe mulți să tremure de emoție pe scena X Factor, în vreme ce pe alții îi va motiva și mai mult, astfel că spectacolul va fi unul la înălțime.

La finalul acestei etape, Ștefan Bănică va alege dintre concurenții săi numai șase. Șase voci puternice, șase personalități demne de scena X Factor care merg mai departe în concurs, în etapa Duelurilor.

[nextpage title=”DETALII PE URMATOAREA PAGINA!”]

În edițiile următoare va veni rândul Deliei și lui Horia Brenciu să potrivească un nume din echipa sa cu un scaun alb salvator. Astfel, la finalul acestei faze vor exista câte șase concurenți din fiecare categorie care vor merge în etapa următoare, cea a Duelurilor. În această ultimă etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind și de această dată cel care va lua decizia finală.

La finalul etapei Duelurilor, vor primi pașaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoși, plus concurentul favorit al publicului, cel mai votat cu ajutorul aplicației X Factor România. Concurentul ales de public poate fi oricare dintre cei cu trei DA, poate fi chiar și unul dintre cei intrați în Bootcamp și care nu a trecut mai departe în Gale.

Acesta este unul dintre concurenții care nu a ajuns în gale, indiferent că a trecut sau nu prin Bootcamp, este practic cel mai iubit concurent, ales de cel de-al patrulea jurat, publicul.

Horia Brenciu X FACTOR

Horia Brenciu
X FACTOR

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Horia Brenciu, dezvăluire pe scena X Factor: ”Eu am fost călușar când eram mic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu și Carla’s Dreams sunt cuprinși de nostalgie în cadrul celei de-a opta ediții X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, după ce unul dintre concurenți le amintește juraților de propria copilărie.

Ștefan Leonte a surprins pe toată lumea în momentul în care a mărturisit că face parte din trupa de dans a lui nea Mărin.

”Fac parte din trupa ”Larisa și Marin Barbu”. E un om care ține ștafeta sus și asta este foarte bine. Dacă te vede că îți dorești un lucru te ajută foarte mult. Văzând că am ureche muzicală mi-a zis ”merită să încerci, du-te și vezi ce se întâmplă și noi te susținem”. Nea Mărin mi-a urat succes și m-a sfătuit să nu am emoții”, a declarat Ștefan, care a ales să cânte o melodie patriotică intitulată ”Când avea să moară Ștefan”.

Piesa a fost una care i-a stârnit amintiri lui Carla’s Dreams, dar și o părere de rău lui Horia Brenciu care spera să aibă ocazia să joace dansul călușarilor în compania unuia dintre dansatorii din trupa lui nea Mărin.

”Piesa asta o știu de la grădiniță. Eu vă mulțumesc că ați validat copilăria mea”, a declarat Carla’s Dreams.

”Mie îmi pare foarte rău că nu am dansat. Eu am fost călușar când eram mic. Acum dezvăluirile sunt la ordinea zilei”, a spus, la rândul lui, Horia Brenciu.

Dacă Horia Brenciu va dansa sau nu până la urmă călușarul și dacă talentul muzical al lui Ștefan Leonte este pe măsura talentului său de dansator, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Bendeac către Horia Brenciu, în culisele X Factor: ”Eu nu merit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a opta ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, este presărată cu o mulțime de momente neprevăzute. Mihai Bendeac va fi protagonistul unei secvențe neașteptate în culisele X Factor.

Diseară, pe scena X Factor, va urca pentru a doua oară Mihaela Platon, pe care însă Mihai Bendeac o vede pentru prima dată. După ce tânăra de 18 ani interpretează piesa ”It’s a man’s world”, actorul îi face o mărturisire surprinzătoare: ”Te voi conduce în culise în genunchi, asta este penitența mea pentru că nu am crezut în tine.”

Și pentru că jurații au fost uimiți de gestul lui Mihai Bendeac, Horia Brenciu s-a oferit să-i cureţe acestuia pantalonii după ce a mers în genunchi prin culise.

”Nu cred, nu cred așa ceva. Eu nu merit asta”, îi spune Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

Cum va reuși Mihaela Platon să-i impresioneze pe jurați și ce-l face pe Mihai Bendeac să aibă o astfel de reacție, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Ce rețete inedite își vor face apariția în cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află la masa jurizării Chefi la cuțite pentru un nou sezon al celui mai iubit show culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Banda misterioasă le-a dat ocazia să încerce până în acest moment cele mai inventive, bizare, sau delicioase preparate, iar sezonul cu numărul șase nu vine mai prejos. Creativitatea concurenților va fi pusă față în față cu un juriu obiectiv și dur, tocmai de aceea unii dintre candidați au făcut alegeri culinare aparte, pentru a se asigura că apariția lor va fi una memorabilă.

Astfel, în cel de-al șaselea sezon, telespectatorii vor afla și mai multe secrete culinare, sau pașii prin care pot obține o serie de rețete atipice. Dacă o studentă le va propune chefilor un preparat egiptean, “porumbel umplut cu orez”, un arhitect este convins că va face impresie cu „rocoto la cuptor”, un ardei cu o iuțime de trei ori mai puternică decât cunoscutul jalapeño mexican. Nici „înghețata de mici”, sau „sarmalele vietnameze” nu vor lipsi de sub cloșurile misterioase, dar lista preparatelor ce vor surprinde cu adevărat trioul imbatabil nu se încheie aici.

Cea mai mare frică a chefilor, rețetele vegane și vegetariene, își vor face și ele apariția, desprinse din gastronomia indiană sau turcească. Astfel, telespectatorii vor putea afla cum pot găti o tartă franțuzească cu un blat sănătos din multicereale și ce ingrediente pot folosi pentru a realiza rețete ideale și în perioada de post. O nutriționistă ce adoptă stilul de viață vegan va încerca să facă impresie cu o tocăniță ce conține un ingredient interesant, un fruct asiatic rar, ce nu s-a mai aflat până acum sub cloșuri: jackfruitul.

Ce părere vor avea chefii despre această farfurie exotică și cum vor juriza preparatul neobișnuit, cei din fața micilor ecrane vor vedea în noul sezon Chefi la cuțite, ce va avea premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending