Connect with us

Life Style

Ştefan Bănică jr: „Fac cea mai bună omletă din lume”

Published

on

Reclame

Nu se întâmplă des ca Ştefan Bănică să dezvăluie aspecte din viaţa lui personală. Cu toate acestea, Toader Păun, realizatorul emisiunii “O dimineaţă de milioane” de la Europa FM a aflat multe noutăţi, dar şi secrete din viaţa vedetei.

 

Ştefan Bănică a povestit la Europa FM că deşi are un program aglomerat, tot îşi face timp pentru familie. “Este adevărat că fac teatru, muzică, televiziune, dar conştientizez cât de important este timpul rămas liber. Soţia mea, Andreea este cea care se ocupă de campaniile umanitare, eu doar ajut, de fiecare dată când pot. Muzica şi teatrul fac parte din viaţa mea şi nici nu-mi pot imagina cum ar fi fără ele.

 

Cu toate astea, fără a avea un program fix, ies cu copiii mei. România nu este ca America şi cine zice că nu poate ieşi pe stradă, că e atacat pe stradă de fani, minte. Copiii mei socializează foarte repede şi eu nu am nicio problemă în a da mâna cu cineva sau a face o poză, chiar şi pentru fotografii de la ziare, atâta timp cât oamenii sunt de bun simţ”, a povestit Bănică.

 

Legat de funcţia de maestru bucătar al reşedinţei familiei Bănică- Marin, artistul recunoaşte că nu e specialitatea lui. “Eu nu sunt vreun mare bucătar. Andreea este cea care găteşte, dar când vine vorba de omletă, acolo e domeniul meu. Nu pot să-mi dezvălui reţetele, ele fiind secrete, dar vă asigur că fac cea mai bună omletă. Nu sunt genul de om care să mănânce două frunze şi două pastile, dar am grijă de mine şi de alimentaţie din respect pentru cei în faţa cărora mă prezint”, a explicat vedeta.

 

Toader Păun şi ascultătorii Europa FM au putut afla chiar de la Bănică detalii despre noile lui proiecte. « De peste o lună, pregătesc împreună cu buna mea colegă şi prietenă, Emilia Popescu, o piesă celebră, în regia lui Gelu Colceag. Este vorba despre “Cui îi e frică de Virginia Wolf?”.

 

Repetăm de dimineaţa până seara şi stăm foarte mult de vorbă pornind de la această piesă. O altă surpriză pentru publicul meu va fi lansarea unui videoclip şi a unui single, “Superlove”. Este vorba de o piesă specială, care va declanşa o campanie pe site-ul meu, care se va întinde până la concertele de Crăciun. Atunci, vom desemna 2 câştigători, respectiv un cuplu de îndrăgostiţi. “Superlove” nu este o piesă în limba engleză., se potriveşte cu primăvara care a venit, în sfârşit şi se va regăsi pe albumul meu care va apărea în toamnă”.

Un alt proiect aproape de sufletul soţilor Bănică Marin, despre care Andreea a vorbit în premieră în “Deşteptarea” de la Europa FM este un cântec pe care îl cântă împreună cei doi. “Am fost onorat de cererea celor de la Pampers Unicef care fac o campanie mondială pentru a stopa moartea copiilor din lumea a 3-a.

 

Este culmea că în 2010 încă mor din cauza tetanosului. Pentru această campanie, am prelucrat piesa “Lullaby” a lui Brahms şi am scris un text pe care îl cânt împreună cu Andreea. A fost o onoare pentru mine să fiu eu cel ales pentru a reprezenta ţara noastră. Ştiu că în Canada a fost aleasă Celine Dion. Mă bucur că am făcut acest cântec, care atrage atenţia asupra acestor copii, carevchiar merită altă soartă”, a încheiat Bănică.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending