Connect with us

Life Style

Ștefan Bănică Jr. vrea s-o angajeze pe Lavinia la Antena 1

Published

on

Ștefan Bănică jr. a semnat recent un contract cu Antena 1. Se pare că solistul își dorește s-o angajeze și pe iubita lui, Lavinia, la trustul Intact, informează Click!.

Nu poate sta departe de iubita lui nici atunci când e la serviciu. Ştefan Bănică jr. este foarte preocupat în aceste momente ca Lavinia Pârva să primească şi ea un job frumuşel la Antena 1, televiziune cu care el a semnat un nou contract. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe solistă camuflată, intrând în postul din Băneasa, semn că presiunile făcute de Bănică au efect.

Vestea că Ştefan Bănică jr. s-a mutat recent la Antena 1 a căzut ca o adevărată bombă pentru cei care nu l-ar fi văzut niciodată plecat din „ograda” trustului MediaPro.

A prezentat 14 sezoane ale emisiunii „Dansez, alături de Iulia Vântur, într-un interval de şapte ani. Numele lui este asociat cu „Dansez pentru tine” şi cu cel al postului Pro TV, însă atunci când au început problemele în trustul patronat până în august de Adrian Sârbu, Ştefan Bănică a fost bombardat cu oferte.

Iar una dintre ele a fost de nerefuzat! Cântăreţul a semnat un contract avantajos cu Antena 1, unde se pare că va avea pe mână un format uriaş, probabil „American Idol”, produs de Mona Segall, şi ea recent demisionată din Pro TV.

Ca să accepte provocarea noului show, Bănică a impus şi ceva condiţii, cum era de aşteptat. Se pare că una dintre ele se referă la oamenii cu care va lucra. Astfel, potrivit surselor Click!, Ştefan a trimis mai mulţi apropiaţi de-ai săi să negocieze cu Antena 1.

Chiar şi cu iubita lui, Lavinia, a procedat la fel. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă intrând camuflată în sediul postului tv din Băneasa.

Cu şapca trasă pe ochi, cu ochelari de soare fumurii şi cu un şal stufos, aşa s-a dus Lavinia la întâlnirea cu şefii din Antena 1, doar-doar nu o va recunoaşte cineva. Sursele Click! ştiu deja că cea care se va ocupa să-i găsească un show pe măsură şi Laviniei este Mona Segall, cu care Bănică are relaţii foarte bune, având în vedere câţi ani au colaborat pentru „Dansez”.

Astfel, iubita lui Bănică jr. ar putea fi coprezentatoarea unui show de divertisment sau jurat al unui concurs, ce va fi difuzat din toamnă, tot atunci când va reveni pe micul ecran şi solistul.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending