Connect with us

ALL MEDIA

Ştefan Bănică la Europa FM: ,,Anul acesta a fost cel mai plin an al meu din punct de vedere profesional”

Published

on

 

Miercuri, 8 decembrie, George Zafiu a continuat seria concertelor Europa FM Live din emisiunea „Europa Express” cu un super concert unplugged Ştefan Bănică. Spre încântarea fanilor din întreaga ţară, artistul a cântat alături de câţiva dintre colaboratorii lui timp de o oră, în direct, din studioul Europa FM.

Astfel, în luna cadourilor, toţi cei care îl îndrăgesc pe Ştefan Bănică au primit în casele lor unele dintre cele mai frumoase piese din decursul timpului: „Poveste de mai” „Am s-o astept mereu”, „Doar un Craciun cu tine””, dar şi piese de pe cel mai recent album, „Super-love” – „Nu trece zi”, “Cântec pentru Violeta”, „Ce frumoasă eşti azi”, „E beznă rău (în capul tău)” – au răsunat pe frecvenţele Europa FM.

George Zafiu a aflat de la invitatul lui că anul acesta a fost unul special pentru el. „Cred că a fost cel mai plin an al meu de până acum din punct de vedere profesional. Am început repetiţiile pentru piesa „Cui i-e frică deVirginia Woolf?”, a fost Dansez pentru tine, am înregistrat discul, am început să jucăm piesa, am lansat discul, am facut turneul „Super-love”, apoi am încheiat acest sezon al emisiunii Dansez pentru tine, iar acum suntem în toiul repetiţiilor pentru spectacolele de Crăciun”, a explicat artistul.

Deşi trebuie să-şi împartă timpul între numeroase activităţi, Ştefan Bănică a mărturisit că nu ar renunţa niciodată la teatru. „Pentru mine teatrul este o plăcere. Dacă nu joc, sunt un om mort. Eu la bază sunt actor, iar actoria îţi permite să le faci şi pe toate celelalte. În anii ´90, oamenii nu înţelegeau dacă sunt actor, de ce vreau să fiu şi cântăreţ? În industria showbiz-ului de afară sunt mulţi actori care au făcut şi din cântat o meserie. Important este să ai ce să exprimi şi că poţi face asta pe mai multe planuri. Cu timpul, au mers şi alţii pe acelaşi drum cu mine, colegi-actori care au şi ei trupele lor, de exemplu Tudor Chirilă şi Ovidiu Niculescu.”, a declarat vedeta.

„Concertul unplugged Ştefan Bănică a încheiat seria Europa FM Live din acest an, iar pentru anul 2011, vă promitem că veţi auzi la Europa FM şi alţi mari artişti români care vor cânta live pentru dumneavoastră”, a încheiat George Zafiu.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending