Connect with us

A-Z NEWS

Ştefan Bănică la Europa FM: ,,Anul acesta a fost cel mai plin an al meu din punct de vedere profesional”

Published

on

Reclame

Miercuri, 8 decembrie, George Zafiu a continuat seria concertelor Europa FM Live din emisiunea „Europa Express” cu un super concert unplugged Ştefan Bănică. Spre încântarea fanilor din întreaga ţară, artistul a cântat alături de câţiva dintre colaboratorii lui timp de o oră, în direct, din studioul Europa FM.

Astfel, în luna cadourilor, toţi cei care îl îndrăgesc pe Ştefan Bănică au primit în casele lor unele dintre cele mai frumoase piese din decursul timpului: „Poveste de mai” „Am s-o astept mereu”, „Doar un Craciun cu tine””, dar şi piese de pe cel mai recent album, „Super-love” – „Nu trece zi”, “Cântec pentru Violeta”, „Ce frumoasă eşti azi”, „E beznă rău (în capul tău)” – au răsunat pe frecvenţele Europa FM.

George Zafiu a aflat de la invitatul lui că anul acesta a fost unul special pentru el. „Cred că a fost cel mai plin an al meu de până acum din punct de vedere profesional. Am început repetiţiile pentru piesa „Cui i-e frică deVirginia Woolf?”, a fost Dansez pentru tine, am înregistrat discul, am început să jucăm piesa, am lansat discul, am facut turneul „Super-love”, apoi am încheiat acest sezon al emisiunii Dansez pentru tine, iar acum suntem în toiul repetiţiilor pentru spectacolele de Crăciun”, a explicat artistul.

Deşi trebuie să-şi împartă timpul între numeroase activităţi, Ştefan Bănică a mărturisit că nu ar renunţa niciodată la teatru. „Pentru mine teatrul este o plăcere. Dacă nu joc, sunt un om mort. Eu la bază sunt actor, iar actoria îţi permite să le faci şi pe toate celelalte. În anii ´90, oamenii nu înţelegeau dacă sunt actor, de ce vreau să fiu şi cântăreţ? În industria showbiz-ului de afară sunt mulţi actori care au făcut şi din cântat o meserie. Important este să ai ce să exprimi şi că poţi face asta pe mai multe planuri. Cu timpul, au mers şi alţii pe acelaşi drum cu mine, colegi-actori care au şi ei trupele lor, de exemplu Tudor Chirilă şi Ovidiu Niculescu.”, a declarat vedeta.

„Concertul unplugged Ştefan Bănică a încheiat seria Europa FM Live din acest an, iar pentru anul 2011, vă promitem că veţi auzi la Europa FM şi alţi mari artişti români care vor cânta live pentru dumneavoastră”, a încheiat George Zafiu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending