Connect with us

Spectacole

Stefan Banica pregateste surprize fanilor pentru concertele unplugged „Ce e dragostea?”,

Published

on

Pentru al treilea an consecutiv, Stefan Banica va duce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste, lansate de-a lungul anilor, in cadrul concertelor sale unplugged „Ce e dragostea?”, care vor avea loc cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, pe 7 si 8 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucuresti. In spectacole se vor regasi atat piese mai vechi de pe albumele artistului, cat si melodii de dragoste de pe cel mai recent album, „Altceva”, toate in varianta acustica.

Tinand cont de faptul ca spectacolele Stefan Banica se desfasoara de ani de zile cu casa inschisa, iar concertele unplugged din martie au loc la Circ & Variete Globus, o sala cu o capacitate mai mica, ca numar de locuri, fata de Sala Palatului, dar potrivita unui spectacol acustic, in care intimitatea, emotia, caldura sunt dominantele unui astfel de show, Stefan Banica vine in intampinarea nenumaratelor cereri, mesaje primite pe site sau pe facebook. In acest sens, pe pagina sa de facebook – http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficialartistul s-a gandit sa lanseze o serie de intrebari, provocari pe tema concertelor din luna martie si va premia cele mai interesante sau emotionante mesaje cu cateva bilete la concertele „Ce e dragostea?”, de pe 7 & 8 martie.

De asemenea, la radio MagicFM se vor desfasura cateva concursuri cu un numar limitat de invitatii la concertele pe care Stefan Banica le va sustine in martie la Circ & Variete Globus.

Biletele pentru concertele “Ce e dragostea?”se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului si pe site-urile: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro

Pentru o informare corecta a publicului, este important de mentionat ca spectacolele „Ce e dragostea?”, sustinute de Stefan Banica, vor avea loc la datele anuntate initial: pe 7 & 8 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucuresti, in pofida unor zvonuri lansate recent prin aplicarea pe afise a unor straifuri care anuntau anularea concertelor. Asadar, asa cum a fost anuntat inca de la bun inceput, pe 7 & 8 martie, Stefan Banica va asteapta cu doua concerte extraordinare unplugged, dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia Zilei Femeii.

Stefan Banica, 7 & 8 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucuresti – “Ce e dragostea?” – doua concerte unplugged de exceptie pentru doua seri magice!

www.stefanbanica.ro

www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

www.twitter.com/banicastefan

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending