Ştefan Hruşcă revine la Polus Center Cluj - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Ştefan Hruşcă revine la Polus Center Cluj

Published

on

Polus Center Cluj le-a pregătit și anul acesta clujenilor un concert de colinde alături de Ştefan Hruşcă. Artistul va concerta în data de 14 decembrie, începând cu ora 19.00. În plus, începând din acest weekend micuților li s-a pregătit o surpriză, Moș Crăciun își mută și anul acesta atelierul la Polus Center.
Ca în fiecare an clujenii sunt așteptați la Polus Center să fredoneze împreună versurile celor mai frumoase colinde alături unul dintre cei mai iubiţi artişti români, Ştefan Hruşcă.
Maramureșeanul revine la Polus Center pentru al șaselea an consecutiv, pentru a ne încânta cu melodiile sale ce vor vesti sosirea sărbătorilor de iarnă.
Concertul va avea loc vineri, 14 decembrie, în zona de food-court a centrului comercial, începând cu ora 19.00.
Moș Crăciun își caută și anul acesta ajutoare la Polus Center. Prichindeii sunt așteptați în perioada 8-23 decembrie 2012, să lucreze alături de elfii lui Moș Crăciun la cele mai diverse și mai interesante ateliere de creație. Toți copilașii dornici să îl ajute pe Moș Crăciun sunt așteptați de luni până vineri între orele 18.00-20.00, iar sâmbătă și duminică între orele 12.00-18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă Biroul de Informații.
Cei care au fost cei mai hărnicuți la activitățile din Atelierul său vor primi titlul de ”Ajutorul lui Moș Crăciun” și vor primi cadouri de la acesta.
Partenerii evenimentului sunt Savannah Drinks, Telestar Directmarketing, Happy Park, Pietra Ecco, Nissa, Nobila Casa, Red Castle, Optiplaza, Dinoland, Kenvelo.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending