Connect with us

Emisiuni

Ștefan Stan, prima vedetă confirmată în show-ul „Ferma Vedetelor” de la PRO TV

Published

on

“Ferma vedetelor” anunță primul nume din lista celor 12 vedete care vor locui timp de trei luni, izolate, la fermă, în condiții de acum 100 de ani. Ștefan Stan este unul dintre concurenții care au acceptat cu entuziasm provocarea lansată de aceasă nouă producție!

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon Vocea României, a devenit una dintre vocile masculine apreciate din țară. Cariera muzicală este pe primul plan pentru artist, însă și viața mondenă l-a consacrat în showbiz-ul românesc.

Am acceptat să fac parte din acest proiect pentru că îmi plac foarte mult provocările, iar acest format reprezintă o provocare în adevăratul sens al cuvântului. Cred că o să fie foarte greu și cu cât voi sta mai mult la Fermă, cu atât va fi mai dificil. Nu te lupți doar cu oamenii de acolo și cu caracterele lor, ci și cu timpul. Pe lângă acestea, mai sunt alte multe impedimente, precum lipsa de hrană, electricitate, internet, dar cea mai importantă: lipsa confortului de acasă”,  declară Ștefan Stan.

Ferma Vedetelor pro tv

Iulia Vântur, prezentatoarea emisiunii, îi va aduce pe telespectatori în fața televizoarelor de luni până joi și sâmbăta, de la 20:30. Publicul va fi martor la viața de la fermă și va descoperi cum vor face față provocărilor, cele 12 vedete obișnuite cu o viață plină de comfort.

Probele prin care vor trebui să treacă, atât săptămânale cât și zilnice, sunt elemente cheie care aduc cu sine beneficii mult dorite, ce le vor face viața puțin mai ușoară. Nu vor lipsi întâmplările amuzante, situațiile stresante, dar și ambițiile care vor fi puse la încercare, în fiecare zi la Ferma Vedetelor, din martie, numai la PRO TV!

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending