Connect with us

ENTERTAINMENT

Ștefania Stănilă, primul mesaj dat pe Instagram după eliminarea de la Survivor 

Ștefania și mama ei în lacrimi după eliminarea de la Survivor

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

În ediția Survivor din 17 mai 2023, Ștefania Stănilă este cea care a fost eliminată.

Au mai rămas doar cinci concurenți: Carmen Grebenișan, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Alexandra Ciomag și Dan Ursa. Dintre aceștia, doar unul va ridica trofeul în cursul săptămânii viitoare și va deveni deținătorul titlului Survivor 2023.

VIDEO Cea mai dureroasă eliminare de la Survivor. Toată lumea a izbucnit în lacrimi: „Mă doare și simt că ceva încă rămâne aici”

Pe Instagram, la primele ore ale primei dimineați petrecute în afara taberei Survivor, Ștefania a dat un mesaj încărcat de emoție pe Instagram:

„Wow, primul meu video după Survivor, se simte foarte, foarte ciudat, mi-aș fi dorit din suflet să fiu acum în baracă alături de colegii mei și să nu fiu în hotel, mi-aș fi dorit să lupt în continuare pe traseu, dar din păcate pentru mine Survivor s-a terminat și este trist pentru mine, dar în același timp vreau să vă mulțumesc, încă tremur, vreau să le mulțumesc tututror pentru toată încrederea pe care mi-ați transmis-o, simt recunosștință și apreciere și vă mulțumesc din tot sufletul meu.” 

Advertisement
4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending